Družinsko podjetništvo, prosim za pomoč pri anketi!

seba981
Prispevkov: 1
Pridružen: 17 Avg 2010, 09:55

Družinsko podjetništvo, prosim za pomoč pri anketi!

OdgovorNapisal/-a seba981 » 12 Jul 2012, 09:34

Pozdravljeni,

Kot redni bralec foruma Mladi podjetnik bi rad najprej pohvalil ustanovitelje kot tudi preostalo skupnost ki tvori ta forum. Sam izhajam iz podjetniške družine in ker me področje podjetništva zelo zanima, sem že dolgo (še ko je bil forum v stari obliki) tudi redni bralec tega super foruma.

Trenutno zaključujem magistrski študij na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru in v okviru magistrskega dela izvajam raziskavo o družinskih podjetjih, natančneje o planiranju kadrov in planiranju nasledstva v njih. Kot kažejo različne raziskave naj bi bilo v Evropi med 65-80% vseh podjetij družinskega tipa. Naj na tem mestu še omenim, da se običajno podjetje obravnava kot družinsko, kadar je večinski delež podjetja v rokah posameznika ali članov ene družine oz. kadar podjetje zaposluje družinske člane in jim zagotavlja dolgoročni dohodek.

Ker je osebno zelo težko priti do podjetnikov, lastnikov in ustanoviteljev družinskih podjetij se tu obračam deloma tudi na vas, ker se mi zdi, da je kar nekaj uporabnikov (članov) foruma tako ali drugače vpeto v družinsko podjetništvo.

V ta namen lepo prosim vse ustanovitelje, lastnike in vodje družinskih podjetij za izpolnitev ankete, ki sem jo pripravil v elektronski kot tudi fizični obliki. Elektronska oblika ankete je dostopna na povezavi:

http://www.mojaanketa.si/anketa/214604406/

Anketa-vprašalnik je kratek in enostaven, njegovo izpolnjevanje vam bo vzelo približno 10 minut.
Za kvalitetne rezultate raziskave je dragocen vsak odgovor, zato prosim tudi tiste, ki poznate kako družinsko podjetje oz. z njim sodelujete, ali pa ste celo eden izmed družinskih članov v družinskem podjetju, da anketo posredujete vodstvu podjetja.

V kolikor ima kdo od potencialnih anketirancev željo po izpolnjevanju ankete v klasični papirni obliki, pa vas prosim, da mi javite vaše podatke in naslov na: pettech@hotmail.com, ter vam anketni vprašalnik lahko naknadno pošljem po pošti.

Anketo nameravam izvajati dober mesec dni, torej bom v raziskavi upošteval vse ankete izpolnjene(vrnjene) do 20.08.2012.

Vsakemu, ki si bo vzel čas za izpolnitev ankete ali za posredovanje le-te lastnikom, ustanoviteljem ali vodjem družinskih podjetij bom neizmerno hvaležen, hkrati pa bo prispeval k večji raziskanosti družinskih podjetij v Sloveniji in problematiki nasledstva v njih.

Vsem se že v naprej lepo zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

LP,Sebastian.
 

mravljica1
Prispevkov: 1
Pridružen: 03 Sep 2020, 14:19

Re: Družinsko podjetništvo, prosim za pomoč pri anketi!

OdgovorNapisal/-a mravljica1 » 03 Sep 2020, 14:21

ANKETA ZA DRUŽINSKA PODJETJA!
Če ste družinsko podjetje lepo prosim za sodelovanje.
Link: https://www.1ka.si/a/296617
Anketa je za diplomo, opis je na linku.

Lp

Mitjaa24
Rookie
Prispevkov: 12
Pridružen: 23 Sep 2017, 11:03

Re: Družinsko podjetništvo, prosim za pomoč pri anketi!

OdgovorNapisal/-a Mitjaa24 » 15 Sep 2020, 11:22

Sem izpolnil.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov