Stran 1 od 1

Varčevalni račun in kredit

Objavljeno: 01 Avg 2016, 17:14
Napisal/-a anzetk
Pozdravljeni,

res je, da je na spletu in drugod polno informacij o "najboljši" izbiri banke, od kredita do varčevanja, pa bi vseeno povprašal kako je pa pri vas. Namreč iščem banko kjer bom odprl varčevalni račun in sicer vsak mesec bom del plače prenakazal na račun, torej denarja se razen po potrebi ne bom dotikal. Logično, rad bi dobil čimbolj ugodno varianto, poceni vodenje in dobro obrestno mero.

Potem je tu še druga zadeva in sicer glede na to, da v življenju odpiram na nek način novo knjigo in zapiram staro, bom v roku 2 mesecev vzel cca. 10.000 EUR posojila. Katero banko priporočate glede na vaše izkušnje, pogoje, obresti in stroške vodenja.

Do sedaj sem vse imel na Unicreditu, tako poslovni kot osebni račun, pa nekako na splošno nisem bil zadovoljen. Seveda bom na tisti banki kjer bom vzel kredit imel tudi osebni račun, tako da iščem neko optimalno rešitev, da mi nekaj časa ne bo potrebno menjati banke.

Že vnaprej hvala za vaše predloge.

Lp, Anže

Re: Varčevalni račun in kredit

Objavljeno: 05 Avg 2016, 09:52
Napisal/-a anzetk
Kaj res nihče ni zadovoljen s svojo banko?

Re: Varčevalni račun in kredit

Objavljeno: 05 Avg 2016, 15:22
Napisal/-a modrivlak
Težko si zadovoljen. Lahko ti povem s katerimi nisem? NKBM (še najboljši čeprav preveč leseni), NLB (predragi in preveč leseni), UNICREDIT (Super, če imaš korporacijo ali si bogat, drugače te imajo za reveža), Delavska Hranilnica (Ah,..)... drugih ne poznam ampak nikjer se ti ne posvetijo kot bi želel.

Re: Varčevalni račun in kredit

Objavljeno: 15 Avg 2016, 19:26
Napisal/-a anzetk
Zakaj pa pri Delavska hranilnica praviš "ah" :)

Ker mislim da sem že odločen, ravno za delavsko hranilnico.

Re: Varčevalni račun in kredit

Objavljeno: 26 Sep 2016, 14:18
Napisal/-a mfisnar
vzemi tisto kjer imaš najboljše pogoje in najnižje stroške.
kar se tiče osebnega posvečanja po mojem ni kriva banka ampak zaposleni v bankah.

že dolgo let imam osebnega svetovalca na banki. dokler je to bila ena referentka je bilo vse skup bolj tko tko........odkar imam zadnjih par let drugega svetovalca gre vse tko kot mora.