Erotična spletna platforma

Prodajanje, kupovanje, nudenje storitev, prodaja podjetij in spletnih strani, ponujanje dela.
thajsek
Prispevkov: 4
Pridružen: 28 Jul 2017, 12:20

Erotična spletna platforma

OdgovorNapisal/-a thajsek » 09 Jan 2019, 20:47

Zaradi pomanjkanja časa oz. usmerjanja pozornosti v druge projekte prodam slovenski spletni erotični portal, ki uspešno kljubuje slovenski “zadrtosti” in zaprtosti.

Spletna platforma
Na platformi lahko obiskovalci najdejo:
spletna trgovina z erotičnimi pripomočki (trenutno deluje v Sloveniji, dogovorjen dropshipping sistem s slovenskim podjetjem),
pripadajoč blog (eden izmed vodilnih v Sloveniji v branži erotičnih zgodb)
erotične zvoke (v sklopu bloga)

Erotične novice
“seksi ideje” za popestritev vročih dni
Možnost objave lastnih seksi slik (homemade slike) in erotičnih zgodb (prispevki bralcev)

Opis platforme
Zadeva je v osnovi (feb. 2012) delovala izključno kot blog, in imela za slovenski trg zelo lep obisk (80 - 100K unique / mesečno). V marcu 2017 sem blog prevzel jaz, sedaj pa ga zaradi razvoja drugega projekta prodajam. Včasih je preprosto treba nekje popustiti in usmeriti pozornost zadevi, ki jo bolj potrebuje.
Postavljen je na .si domeni (del brandinga), v lasti pa imam tudi domeno .eu (vključena v ponudbo/prodajo), ki mi je služila za različne redirecte.

Pred kratkim je bilo vse skupaj tehnično in dizajnersko osveženo, še vedno pa je postavljeno na platformi Wordpress, gostuje pa pri Neoservu.

Uvedena push notification avtomatizacija pri objavi novih zgodbic ali izdelkov.

Erotične zgodbe
Kot že omenjeno, imajo bralci in obiskovalci bloga platforme možnost pisanja in objavljanja svojih erotičnih zgodb in erotičnih slikc preko enostavnega vmesnika. Velika večina erotičnih zgodb je ravno zato napisana s strani bralcev.
Erotične zgodbe pišejo tudi t.i. “VIP avtorji”, ki imajo za pisanje določene ugodnosti. Prav tako ima blog nekaj klasičnih rednih avtorjev.
Tako je vaše delo pri blogu le urejanje omenjenih prispevkov.

Spletna trgovina
Spletna trgovina ima vpeljan dropshipping sistem, ki ga izvaja slovensko podjetje, in je bila na portal vključena meseca marca 2018. Na spletni strani objavljena njegova tel. št., dodeljen pa je tudi email posebej za odgovarjanje strankam glede nakupov, vprašanj in težav (trgovina@). Tako za vse v domeni spletne trgovine, izdeklov in pošiljanja poskrbi “dropshipper” (strošek zaloge, skladiščenje, nabava, izdaja računov, dostava, customer support, osveževanje zaloge in cen, itd...).
Spletna trgovina ima urejen XML uvoz izdelkov (cca 1800) direktno iz baze dropshipperja z enim klikom (možna avtomatizacija CML uvoza preko Cron joba). Ime dropshipperja in natančne podatke izdam kasneje, saj je to najbolj fer do bodočega kupca.

V prodajo vključena tudi vsa pripadajoča mailing baza, facebook, instagram račun ter Push notification baza rednih bralcev.

Možnost relativno enostavne vpeljave foruma v portal (je že bil v planu, vendar ga zaradi časa še nisem uspel integrirati)
Cena
Izklicna cena 2.900€
Bin: 6.000€

Portal deluje popolnoma brez mesečnih stroškov (letni strošek domena in gostovanje).

Ključne prednosti v primerjavi z ostalimi trgovinami, je avtomatika na praktično vseh področjih, katera precej olajša delo.

Za dodatne informacije in morebitni sestanek (Ljubljana, Kranj), me kontaktirajte le resni interesenti in potencialni kupci...
Kontakt
zs ali foreplaysi@gmail.com, po dogovoru lahko tudi telefon

Lep podrav, Tim
 

Mr.Burn
Uradnik
Prispevkov: 57
Pridružen: 29 Sep 2010, 18:00

Re: Erotična spletna platforma

OdgovorNapisal/-a Mr.Burn » 15 Jan 2019, 14:03

Poslan ZS.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov