Stran 1 od 1

Prodam utečeno podjetje

Objavljeno: 23 Maj 2019, 00:04
Napisal/-a ga.os
Pozdravljeni,

Na gorenjskem prodam utečeno podjetje, ki se ukvarja s hidravliko (izdelava hidravličnih cevi) in popravilom hidravličnih sistemov (obnove cilindrov, črpalk, klima cevi,...)
Podjetje ima zaloge materiala po nabavni ceni cca 30.000€, stroji (stružnica, stiskalnice, agregati, varilni aparati,...), orodje (ročno, krivilno, rezalno,..) oprema (regali, delovne mize, računalniki, viličar...), vozilo (kangoo 2011) pa so vredni cca 35.000€.
Podjetje posluje normalno,je brez dolgov, z vsemi urejenimi pregledi in papirji. Zaposlena sta 2 delavca. Trenutni promet cca 10.000€/neto mesec.

Samo resni!

Re: Prodam utečeno podjetje

Objavljeno: 25 Maj 2019, 12:48
Napisal/-a rocky
Zdravo koliko stane celotno podjetje kaj bi kot morebitni lastnik delsl in ko gre za SP ali doo in vse ostale stroške plače vse skupaj koliko bi mi kot delavcu ostalo

Re: Prodam utečeno podjetje

Objavljeno: 27 Maj 2019, 12:31
Napisal/-a ga.os
Cena podjetja je po dogovoru. Kot morebitni lastnik seveda lahko delate kar želite. Po plačilu vseh stroškov ostane nekaj denarja, ki pa sem ga sam namenjal za dokup orodja in strojev, ter povečanje zaloge. Če pa odpustite oba delavca in delate še njuno delo, vam bo ostalo 3000-4000eur.
V primeru nakupa podjetja BO treba delati. Če ne ročno oz v podjetju, pa pri iskanju novih strank in nošenju dela za delavce. Sicer redne stranke hodijo same, vendar podjetje še ni na nivoju da bo lastnik samo prišel konec tedna in štel denar.