Prodamo utečene in optimizirane premium otroške trgovine najboljšemu ponudniku

Prodajanje, kupovanje, nudenje storitev, prodaja podjetij in spletnih strani, ponujanje dela.
medial
Prispevkov: 1
Pridružen: 11 Jul 2019, 16:44

Prodamo utečene in optimizirane premium otroške trgovine najboljšemu ponudniku

OdgovorNapisal/-a medial » 11 Jul 2019, 16:45

Spoštovani,

Prodam otroške spletne trgovine http://www.staskka.com, http://www.otroskehiske.si, http://www.otroskekuhinje.si, http://www.djecje-kucice.com, ki rangirajo na samem vrhu Googlovih strani, zaradi spremembe dejavnosti in pomanjkanje časa. Skupaj prodamo vse FB in instagram strani in sicer:
FACEBOOK stran – STASKKA – Vse za otroka – 11.129 všečkov
FACEBOOK stran – Drvene dječje kućice – 18513 všečkov in konstantno raste
Instagram stran – Staskka – 733 sledilcev
Instagram stran – Dječje kućice – 5345 sledilcev in raste
Vse youtube kanale + google business stran

Vse spletne trgovine so utečene, rangirane na prvih mestih Googla. Priporočljivo za vse tiste, ki se šele podajate na področje spletne prodaje kot tudi za izkušene podjetnike.V ceno so vključena vsa orodja za uspešno in hitro poslovanje. Seznam vseh poslovnih partnerjev, pogodbe z dostavnimi službami. Uredimo vam celoten prenos trgovine na vašo domeno. Namesto vas uredimo vse potrebno kar se tiče dostavne službe, izdajanje računov, spremenimo kontaktne podatke na spletni trgovini. Zraven dobite Facebook in Instagram stran kjer boste lahko dodatno oglaševali vaše storitve. Info mail, da bo vaš pristop z strankami še bolj profesionalen. Skratka dobite vse, da lahko posel uspešno in brez skrbi peljete naprej.Spletna trgovina je narejena profesionalno, po zadnjih smernicah. Narejena SEO optimizacija strani. Nudi veliko funkcionalnosti kot so npr.: izdajanje kuponov za popust, graditev e-mail baze uporabnikov s pomočjo prijave na novice, prikaz novih in najpopularnejših izdelkov. Možnost plačila nakazilo na TRR ali PayPal plačilo, lahko izberete tudi plačilo povzetju. Pregled zgodovine naročil ter seznam želja uporabnikov. Stran je odzivna ‘1.8s, in odlično prilagojena za mobilne naprave ter tablične računalnike.

Posel je poleg vaše redne zaposlitve možno opravljati kot dopolnilno dejavnost popoldanski s.p., ker z obdelavo naročil ni veliko dela. Lahko pa se kasneje temu v celoti posvetite s polno zaposlitvijo, saj vam prinaša odličen dodaten vir zaslužka. Posel je možno razširiti tudi na tuje trge. Trenutno smo aktivni tudi na Hrvaškem. V kolikor ste zainteresirani, se lahko o vseh podrobnostih pogovorimo na skupnem sestanku ali preko e-mail kontakta: admin@staskka.com oziroma po telefonu na: 070243794

S spoštovanjem,
Rep
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov