PRODAMO: Poslovni model EU spletna prodaja

Prodajanje, kupovanje, nudenje storitev, prodaja podjetij in spletnih strani, ponujanje dela.
MaBiz
Uradnik
Prispevkov: 55
Pridružen: 07 Okt 2014, 13:53

PRODAMO: Poslovni model EU spletna prodaja

OdgovorNapisal/-a MaBiz » 27 Apr 2020, 13:48

Osvojite evropske trge s pomočjo preverjenega poslovnega modela: direktna spletna prodaja s pomočjo prodajno usmerjenim in preverjenim sistemom spletnih trgovin!

Gre za verjetno eno izmed redkih branž, ki trenutno teče »normalno v času te krize/virusa« ali celo raste v določenih nišah, zaradi varnega nakupovanja od doma. Model je odporen na krizo in brez geografskih omejitev (niste omejeni lokalno).

Prodamo poslovni model spletne prodaje, ki vključuje sistem spletnih trgovin za 9 evropskih trgov.

Vsaka posamezna spletna trgovina predstavlja sistem prodajnih strani, ki omogoča boljše konverzije in prodajno usmerjenost opisov izdelkov. Prav tako je zaključek naročila enostaven, hiter in optimiziran – z dodatkom upsell-ov storitev ( dodatna garancija, prioritetno naročilo itd.) kar zviša AOV (povprečno vrednost naročila t.j. vaš profit).

Posamična spletna trgovina je narejena na platformi Wordpress z dodatkom woocommerce.

Celotna spletna trgovina, kar se tiče teme in dodajanja artiklov (prodajnih strani) je sprogramirana »custom« oziroma »po naročilu«. Temo in dodatke po naročilu, je razvilo eno vodilnih podjetji na področju spletnega programiranja v Sloveniji.

Na spletnih trgovinah se prodajajo artikli namenjeni širši publiki končnih kupcev s prodajnimi cenami večinoma od 20 do 50€. Seveda lahko vi v ponudbo dodate še izdelke po vaših željah.

Dobavitelji izdelkov so iz EU in Kitajske. Večina izdelkov je dobavljivih v 4 – 10 dneh. Model poslovanja glede zalog smo imeli »Just in time«.

Spletne trgovine so pripravljene in prevedene za devet evropskih trgov in sicer za: Slovenijo, Hrvaško, Madžarsko, Češko, Slovaško, Poljsko, Romunijo, Italijo in Nemčijo.

V ozadju je pripravljena tudi povezava z enim najboljših računovodskih programov, kar se tiče avtomatizacije poslovanja. Ta progam vam omogoča, da imate lahko vse na enem mestu in s par kliki hitro obdelate več sto naročil. Seveda ni pogoj uporabljati ta program (lahko uporabljate že vaš obstoječi program).

Opcije glede pošiljanja paketov končnim kupcem sta dve, da pakirate sami in/ali vam pakirajo drugi. Primer: Za Slovenijo in Hrvaško pakirate sami za recimo Poljsko pa uporabljate fullfilment partnerje.

V kompletu torej prejmete:
• 9 spletnih trgovin prevedenih za lokalne trge
• 9 ločenih domen ( za vsako državo posebej)
• Facebook strani za trge, katere smo testirali
• Kontakte EU dobaviteljev
• Kontakte Kitajskih dobaviteljev
• Direktne kontakte dostavnih služb v posamezni državi
• Kontakte Fullfilment centrov
• Celoten »know-how« poslovanja
• Kontakt ene boljših programerskih ekip v Sloveniji
• Nekaj malega zaloge, prodajne vrednosti cca. 4700€
• Domene za posamezno spletno trgovino
• Kontakte boljših oglaševalskih agencij v Sloveniji (Mi smo si oglaševali sami)
• Kontakte prevajalcev oz agencij za prevajanje v kolikor boste kaj potrebovali ( je pa za začetek vse prevedeno).

Cena za vse zgoraj našteto je realna/planirana 20.000€, a vam zdaj ponujamo ZNIŽANO CENO samo 9900€ zato, da novemu lastniku omogočimo hiter štart in rast. Ker je podjetje davčni zavezanec, se ceni doda tudi DDV.

V projekt in razvoj sistema trgovin je bilo vloženega več tisoč €, kot tudi več sto ur dela v raziskavo trga, testiranje trga, testiranje sistema, opise izdelkov in postavitev vsega + dobite skoraj 5000€ MPC izdelkov za začetek. Iz naštetih razlogov je znižana cena več kot ugodna za 9 trgovin in pokrivanje ogromnega več ko 200-milijonskega trga potencialnih kupcev.

Ta projekt sva si zamislila in si ga lastiva dva prijatelja. Razlog za prodajo so nekatera razhajanja v razmišljanju glede nadaljevanja razvoja projekta ter, ker se je enemu izmed naju povečalo število projektov v primarnem podjetju (in časovno ne more sodelovati pri tem projektu), drugi pa ima prav tako nekaj rednih obveznosti in časovno projekta ne more peljati sam. Oba pa si želiva, da bi ta projekt živel še naprej in šel v planirane višave zato sva postavila tako ugodno ceno.

Prosim, če naju kontaktirate le resni kupci, razni »firbci« prosim pristanite čas nama in tudi vam.

Vse začetne informacije preko ZS.
 

MaBiz
Uradnik
Prispevkov: 55
Pridružen: 07 Okt 2014, 13:53

Re: PRODAMO: Poslovni model EU spletna prodaja

OdgovorNapisal/-a MaBiz » 16 Jun 2020, 16:37

Zaradi neresnosti zadnjega interesenta s katerim je bilo vse dogovorjeno
in kateri plačila ni realiziral kot je bio zmenjeno - obveščamo da je projekt trenutno "še" na voljo.

Prodano bo najresnejšemu oz najhitrejšemu kupcu.
Kot dodaten bonus dajemo še extra 1000€ popusta in je končna cena sedaj 8900€.

Za dodatne info smo na voljo na ZS.
Lep dan!


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost