P: Lastna znamka ročnih ur + Spletna trgovina

Prodajanje, kupovanje, nudenje storitev, prodaja podjetij in spletnih strani, ponujanje dela.
spekter
Pripravnik
Prispevkov: 26
Pridružen: 19 Sep 2011, 11:18

P: Lastna znamka ročnih ur + Spletna trgovina

OdgovorNapisal/-a spekter » 16 Mar 2021, 00:18

Prodaja se lastna znamka ročnih ur sphere: in vse, kaj spada k njej (dogovori z dobavitelji, unikaten model, narejen samo za sphere: ure, spletna trgovina, domena, pridobljen slikovni material, socialna omrežja...).

Kljub velikemu vložku žal spletna trgovina in znamka ni v popolnosti zaživela, kot bi lahko. Skupaj je bilo porabljenih cca 150 ročnih ur sphere:, nekaj razdeljeno raznim influencerjem v promocijske namene, nekaj pa jih je bilo prodano preko spleta.

V oglaševanje spletne trgovine https://getyoursphere.com je bilo vloženo le 2.000 eur, kasneje pa se je žal zaradi povečanja dela na drugih projektih dala spletna trgovina na stranski tir, posletično pa se je s tem izgubila tista začetna zagnanost pri projektu. Cca 2 leti je sedaj projekt čakal na ponoven zagon, v letu 2021 žal prišel na seznam projektov, ki bodo iskali novega lastnika. Zaradi zmanjšanja obsega dela, saj ne želimo več zaganjati novih spletnih trgovin, ampak z utečenimi raširiti prodajo na tuje države.

Na kratko o sphere:
Unikaten dizajn, ročno brušen okvir, premium MIYOTA mehanizem in "na klik" snemljiv pašček - to je le nekaj stvari, ki bi lahko opisali ročno uro sphere:. Sprva izgleda kot klasična minimalistična ura, a v sebi skriva bistveno več - nešteto detajlov, ki njenega uporabnika prevzamejo in ravno zato ura postane njegova najljubša sopotnica. Na voljo je v 9 različnih barvnih kombinacijah. Ure so zapakirane v "pull-out" črne škatlice s črnim tiskom.

Prodaja se večjezična spletna trgovina https://getyoursphere.com, ki je narejena na WordPress in WooCommerce sistemu, skupaj z možnostjo izbire dodatnega paščka, kot tudi socialna omrežja (IG profil spherestyle, ki ima 3,8k followerjev in Facebook stran s 1,9k všečki). Zaloge je še cca 440 kosov ročnih ur (točen popis se naredi na dan prevzema) ter cca 100 dodatnih paščkov v različnih barvah, nekaj zokenčkov za shranjevanje paščkov ter navodil in promo kartic.

K paketu se priloži tudi ves foto material influencerjev in studijske fotografije, kot tudi kontakt do dobavitelja/proizvajalca, kjer so shranjeni vsi "sampli" tega modela ročne ure, ki so bili potrebni pri razvoju kot tudi končni model/orodje ohišja, kateri je po meri narejen samo za sphere: ročno uro.

Zastavljena cena za ročno uro je 69 eur, akcijska cena, po kateri se je prodajo največ modelov je 45 eur. Nabavna cena na eno uro je 13,56 eur. Zraven se priloži tudi plan za širitev izdelkov na druge kategorije, katerih glavni namen je ravno dvig LTV-ja strank ali dvig AOV-ja.

Dodatne informacije
Prodajna vrednost zaloge ur (na upoštevano prodajno ceno 45 eur) = 15.905 eur
Nabavna vrednost zaloge = 3.617 eur
Cena za odkup = 6.000 eur

Več informacij na matej@koren.eu.
Odkup je možen samo v kompletu!
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
 

spekter
Pripravnik
Prispevkov: 26
Pridružen: 19 Sep 2011, 11:18

Re: P: Lastna znamka ročnih ur + Spletna trgovina

OdgovorNapisal/-a spekter » 08 Sep 2021, 10:40

Nova cena. Komplet je na voljo za 4990 eur.
Za več informacij sem na voljo na matej@koren.eu


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov