Prodam utečeno spletno trgovino z masažnimi mizami

Prodajanje, kupovanje, nudenje storitev, prodaja podjetij in spletnih strani, ponujanje dela.
Stabilizator
Rookie
Prispevkov: 6
Pridružen: 13 Maj 2020, 13:30

Prodam utečeno spletno trgovino z masažnimi mizami

OdgovorNapisal/-a Stabilizator » 27 Mar 2021, 11:09

Po zelo znižani ceni dajem v prodajo odlično urejeno spletno trgovino z masažnimi mizami. Gre za dve domeni in sicer spletna trgovina za slovenski trg in spletna trgovina za hrvaški trg.

Spletna stran: www.masazna-miza.si in www.masazni-stolovi.eu

Trgovina je aktivna in uspešno se prodajajo masažne mize. Gre za zelo prijeten posel kot dopolnilo ali pa se odločite dvigniti na še višji nivo glede oglaševanja in prihodki bodo še višji. V ponudbo je mogoče dodati še več modelov masažnih miz ali sorodnih artiklov s področja wellnessa. Spletna stran je zelo dobro pozicionirana.

Prav tako se v paketu preda Facebook spletno stran za Slovenijo in Facebook spletno stran za Hrvaško. Na tem področju nisem bil veliko aktiven, zato je za nekoga, ki se bo posvetil tudi družbenim medijem, to odlična priložnost za povečanje prihodkov. Prav tako obstaja Instagram stran, vendar ta je neaktivna.

Kar se tiče oglaševanja, 80% odpade na slovenski trg, zato je tudi pretežno prodaja v Sloveniji. To pomeni, da bo z več oglaševanja za hrvaški trg prodaja nedvomno narasla. Prihajajo naročila tudi iz Hrvaške.

Ob upoštevanju zgoraj napisanega so prihodki med 500 in 1000 eur mesečno. Odvisno je tudi od cenovne politike, ki jo nekdo vodi, in oglaševanja. Trgovina ima še veliko potenciala za rast.

Vsi dobavitelji so iz EU, gre za princip dropshippinga, vendar ne nujno pri vsaki prodaji. Čas dostave med 3-5 dnevi. Ob predaji posla seveda predam tudi vse kontakte dobaviteljev (prenos uporabniških računov), admin strani, dokumentacijo (urejen seznam masažnih miz po njihovih imenih, www povezave do dobaviteljev, strukturiran opis masažnih miz z glavnimi podatki, trenutnih cenah, maržah), 2 Google ads računa.

Trgovina ima torej še precejšen potencial za nekoga z določenim znanjem upravljanja digitalnega oglaševanja in družbenih medijev ali nekoga, ki želi takoj določene redne prihodke in postopno rast.

Spletno trgovino želim prodati, ker se ji zaradi časa ne morem več polno posvetiti, sem vedno bolj usmerjen na druge posle, zato želim to stran prodati primerni osebi, nekomu, ki se ji bo zelo posvetil in razvijal naprej tudi družbena omrežja.

Zato prodam trgovino zelo ugodno: 4.000 eur (vse vključeno)

Kontakt preko zs ali email: wellgo24si@gmail.com ali mobitel.
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov