Pomoč pri prodaje in coaching prodajnikov

Prodajanje, kupovanje, nudenje storitev, prodaja podjetij in spletnih strani, ponujanje dela.
JureGL
Prispevkov: 3
Pridružen: 14 Dec 2009, 16:46

Pomoč pri prodaje in coaching prodajnikov

OdgovorNapisal/-a JureGL » 29 Jul 2021, 14:52

Pozdravljeni,

Veliko je podjetji, ki imajo dobro idejo in produkt pa jim manjka glavno gonilo podjetništva. Kako prodati storitev ali artikel in zagotoviti likvidnost podjetja, ki je edina možnost da podjetje preživi in raste.
Veliko je podjetnikov, ki imajo prodajno ekipo pa vendarle ni rezultatov ali pa ti niso optimalni oziroma se je izkazalo da so prevzeli podjetja staršev, sorodnikov ali pa ga kupili v stanu ko na prodaji ni bilo storjenega nič že leta.

Pri 35ih letih imam za seboj že več kot 15 let izkušenj s prodajo. Prvih 5 let z direktno prodajo kasneje pa vodenje prodaje, izobraževanje prodajnikov in iskanje optimizacij prodaje. Sodeloval sem z največjo multinacionalko v svoji branži, večino pa s privatnimi podjetji znotraj Slovenije predvsem pri čistih začetkih kot tudi pri podjetjih kjer se lastniki niso najbolje znašli v prodaji ali pa so zaspali. Česar je na našem trgu ogromno.

Kjerkoli sem bil so bili merljivi uspehi.

Vsak ima svoje vrline in vsi smo dobri v nečem, v vsem žal ne gre. Jaz sem zelo dober v prodaji.
Tudi moj obsežen imenik odpre veliko vrat (določeni branži) ob vstopih novim strankam.

Delujem pogodbeno s strankam, vendar le tistim, ki imajo konkretno vizijo, produkt v katerega zares verjamejo in se zavedajo da imajo v prodaji probleme (kar seveda ni popolnoma nič narobe vsaj dokler se tega zavedamo).

Ne želim in ne bom sodeloval s podjetji ki so pogovorno nekonstruktivna.

Uspešen dan :)

Jure
040 27 55 30
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost