Delujoča spletna trgovina z ženskimi oblačili in modnimi dodatki

Prodajanje, kupovanje, nudenje storitev, prodaja podjetij in spletnih strani, ponujanje dela.
dejanxx
Vodja projektov
Prispevkov: 122
Pridružen: 26 Maj 2011, 12:51
Kontakt:

Delujoča spletna trgovina z ženskimi oblačili in modnimi dodatki

OdgovorNapisal/-a dejanxx » 10 Sep 2021, 17:23

Zaradi optimizacije poslovanja in fokusa na drugih projektih prodamo delujočo spletno trgovino z ženskimi oblačili in modnimi dodatki. Nekaj je tudi zaloge. Trgovina je začela s poslovanjem v aprilu 2021 kot “dodatni projekt”. Nikoli nam ni uspelo si zanjo vzeti tiste pravega časa, ki ga potrebuje, zato je še vedno v začetni fazi.

Link do trgovine: https://bit.ly/3d56KrY

Ponudba
Trenutno so aktivirani trije dobavitelji, v sistem je uvoženih okoli 10.000 izdelkov, ki pa niso vključeni v prodajo. V kolikor bi bila želja, se brez težav ponudbo lahko razširi, tudi pri obstoječih dobaviteljih, le pri uvozu izdelkov (avtomatsko), je potrebna sprememba nastavitev.

Sistem
Trgovina stoji na sistemu Opencart3, s themo, ki je popolnoma prilagodljiva. Za uvoz produktov skrbi avtomatski uvoz, ki »on the flow« prevede vsebino v slovenščino in jo shrani. To opravi preko Google API prevajalnika. Je boljši od klasičnega, vseeno pa je potreben ročni pregled in malenkost popraviti / polepšati. Večkrat dnevno se nato osvežuje zaloga dobaviteljev.

Importer omogoča povezavo praktično s katerim koli dobaviteljem, ki ponuja xml ali csv. Prav tako obratno, se lahko generira izvoz katerega se da enostavno prilagoditi – Facebook, Glami, Ceneje, … Vse to je podprto. Aktiviran je modul za zapuščene košarice, ki samodejno pošilja obvestila. Brez težav se lahko doda tudi druge jezike in / ali valute

Poslovanje
Trgovina posluje po hibridnem sistemu med klasično zalogo in dropshippingom. Pri dobavitelju se naroči, kar so naročile stranke, v big boxu pride do nas, razpošljemo do strank.
Aktivna je FB stran, prav tako IG, tudi FB/IG shop z avtomatskim prenosom podatkov.

Prodaja od aprila do avgusta – slabih. 5.000 €
Zaloga – cca 2.000 – 2.500 prodajne vrednosti
Zraven podarimo gostovanje za eno leto

Skratka, trgovina in celoten sistem je naprednejše izdelave in pripravljena za akcijo. Potrebuje pa pridne roke, da vse skupaj, kar je sedaj zbrskano spravi v red (avtomatizacija ne opravi vsega sama). Potem pa promocija in prodaja.

dejan@lucmat.eu
FashionOutletShop | Funky.si, svet zabavnih nakupov.
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov