Iščem vezo/poznanstvo pri vrhu Bauhaus Slovenija

Prostor za vpisovanje idej, poslovnih priložnosti ter izmenjavo idej. Oglasi niso poslovne priložnosti.
SamoK13

Iščem vezo/poznanstvo pri vrhu Bauhaus Slovenija

OdgovorNapisal/-a SamoK13 » 14 Dec 2011, 17:22

Imam dobro poslovno idejo, ki bi delovala v sklopu z Bauhaus Maribor oz. na njihovih površinah. Korist je obojestranska.

Če ima kdo kakšno poznanstvo v višjih krogih Bauhaus Slovenije v Ljubljani, oz. mogoče pozna vodjo centra v Mariboru za lažji preboj, da se zadeva predstavi in pade na plodna tla, sem posredniku pripravljen plačati! Za plačilo usluge, se bi individualno dogovorila privat.

Če ima kdo takšno vezo, mi prosim naj napiše pod privat. Hvala!

SamoK13

Re: Iščem vezo/poznanstvo pri vrhu Bauhaus Slovenija

OdgovorNapisal/-a SamoK13 » 16 Dec 2011, 19:50

Dam 100€ za dobro priporočilo!!!

novinec
Vodja oddelka

OdgovorNapisal/-a novinec » 17 Dec 2011, 12:34

Če bi bila ideja njim zanimiva, ne vidim razloga da bi iskal posrednika. Pošlji jim ponudbo.
Če pa ni zanimiva vodstvu pa ti ne pomagajo nobena poznanstva niti 100 eur.
Pa ko smo že pri lobiranju bi bilo temu znesku potrebno dodati še kakšno ničlo (pa ne samo eno)

HoneyComb
Rookie

OdgovorNapisal/-a HoneyComb » 20 Dec 2011, 18:37

novinec napisal/-a:Če bi bila ideja njim zanimiva, ne vidim razloga da bi iskal posrednika. Če pa ni zanimiva vodstvu pa ti ne pomagajo nobena poznanstva niti 100 eur.

Na podlagi lastnih izkušenj verjamem, da v njegovem primeru ni tako. Z svojo "zadevo" nismo pri "najboljšem" sosedu prišli nikamor, dokler nismo dobili posrednika, ki nas je osebno priporočil,... potem je zadeva stekla normalno z pozitinimi rezultati. Je pa res to, da je bil potreben znesek z tremi nulami, da smo bili priporočeni!!!

novinec
Vodja oddelka

OdgovorNapisal/-a novinec » 20 Dec 2011, 23:07

Ti verjamem celo zgodbo. Svoje mnenje kakršno je sem napisal ker tukaj ne gre za domačo, poldržavno firmo, kjer so nabavniki navajeni takšnih priboljškov (beri korupcija). Se strinjam da je zelo težko priti drugače noter. Tukaj pa gre za tuje podjetje z jasnim lastništvom in se zaposleni obnašajo precej drugače, napisano iz izkušenj.

JureGL

OdgovorNapisal/-a JureGL » 03 Jan 2012, 14:33

SamoK13 napisal/-a:Imam dobro poslovno idejo, ki bi delovala v sklopu z Bauhaus Maribor oz. na njihovih površinah. Korist je obojestranska.

Če ima kdo kakšno poznanstvo v višjih krogih Bauhaus Slovenije v Ljubljani, oz. mogoče pozna vodjo centra v Mariboru za lažji preboj, da se zadeva predstavi in pade na plodna tla, sem posredniku pripravljen plačati! Za plačilo usluge, se bi individualno dogovorila privat.

Če ima kdo takšno vezo, mi prosim naj napiše pod privat. Hvala!

Poslal sem ti PM. O vseh poslih Bauhausa, ki se dogajajo v Slo so odgovorni v Zagrebu. Poslal sem ti kontakt vodile osebe, in prav tako kontakt osebe, ki dosti ve iz Bauhausa Slo. Prosim da kontaktov ne posreduješ.

Upam da ti bodo kontakti pomagali. Veliko sreče! :)

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost