Vprašanja glede s.p.
-
Borut Borštnik
- MP strokovni sodelavec
|
|
-
JureMurovec
- Rookie
Re: Vprašanja glede s.p.
Pozdravljeni,
odprl se sem popoldanski s.p. z normiranimi odhodki pa me zanima če se v znesek za prag DDV vštevajo tudi prihodki iz službe oz. plače?
odprl se sem popoldanski s.p. z normiranimi odhodki pa me zanima če se v znesek za prag DDV vštevajo tudi prihodki iz službe oz. plače?
-
Borut Borštnik
- MP strokovni sodelavec
Hm, dobro vprašanje. Tudi mene zanima 
-
Borut Borštnik
- MP strokovni sodelavec
Hm, dobro vprašanje. Tudi mene zanima 
-
liain
- Rookie
V naslednjih dneh nameravam prenesti s.p. na družinskega člana. Zanima me kako je z prevzemom zalog. Ali more naslednjik že prvi dan ob ustanovitvi vedeti kakšna je prenesena vrednost zalog? Zanima me tudi kako je z izdanimi računi starega podjetja. Ali morajo ostati v evidenci novega, ali je pol to popolnoma novo podjetje in se začnejo številčiti z ena oz. v novem podjetju ne igrajo vloge?
|
|
-
Tomtom2
Pozdravljeni,
Pred par dnevi sem odprl sp kot dopolnilno dejavnost (popoldanski sp).Uspesno sem bil vnesen poslovni register in davcni register.Zdaj pa me zanima naslednje...kateri obrazec,ce sploh moram izpolniti za zdravstveno zavarovanje?Namrec svetovalca,ki sem ju poklical za vsebinsko svetovanje sta podala dve razlicni mnenji mnenji.En je predlagal naj izpolnim obrazec,ki se tice poskodb na delu (m12 ce se ne motim),drugi pa je rekel,da ne rabim nicesar placevat in izpolnjevat,.
Prosil bi vas, ce me lahko kdo resi iz te zagate.
Hvala in lep pozdrav
Pred par dnevi sem odprl sp kot dopolnilno dejavnost (popoldanski sp).Uspesno sem bil vnesen poslovni register in davcni register.Zdaj pa me zanima naslednje...kateri obrazec,ce sploh moram izpolniti za zdravstveno zavarovanje?Namrec svetovalca,ki sem ju poklical za vsebinsko svetovanje sta podala dve razlicni mnenji mnenji.En je predlagal naj izpolnim obrazec,ki se tice poskodb na delu (m12 ce se ne motim),drugi pa je rekel,da ne rabim nicesar placevat in izpolnjevat,.
Prosil bi vas, ce me lahko kdo resi iz te zagate.
Hvala in lep pozdrav
-
Borut Borštnik
- MP strokovni sodelavec
Za popoldanski sp ni treba izpolnjevati nič. Le plačevati je treba 37 eur na mesec.
-
coldaa
- Rookie
Se pravi za popoldanski sp ni potrebno narediti niti zdravniškega pregleda niti varstva pri delu? Ali pač?
Lp
Lp
-
Borut Borštnik
- MP strokovni sodelavec
To je pa drugo.
Kakšno dejavnost boste opravljali?
Kakšno dejavnost boste opravljali?
|
|
-
coldaa
- Rookie
Zaposlen sem že za 40ur tedensko, sedaj pa bi odprl še popoldanski sp.
Opravljal bi dejavnost oblikovanje spletnih strani in tiskovin, ter tiskanje majic.
Lp
Opravljal bi dejavnost oblikovanje spletnih strani in tiskovin, ter tiskanje majic.
Lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov