Pozdralvjeni še iz moje strani! :)

Zanima nas kdo ste in kaj delate. Morda najdemo možnosti za sodelovanje.
Ditroki
Rookie
Prispevkov: 5
Pridružen: 08 Feb 2014, 19:27

Pozdralvjeni še iz moje strani! :)

OdgovorNapisal/-a Ditroki » 08 Feb 2014, 20:22

Pozdravljeni!

Sicer že dolgo časa prebiram tale forum, pa vendar sem si šele danes vzel tisto minutko časa, da si naredim svoj profil in začnem malo komunicirat z vami. Rad se bom vključil v kakšen pogovor, če bom le znal pomagat, ker sem pri večini zadev še pravi zelenec, sploh v podjetništvu. Če drugače ne, se bom pridružil v kakšno temo s kakšnim vprašanjem hehe :D

Podjetništvo me zanima, razmišljal sem že o veliko stvareh, ki bi jih rad imel/odprl itd, vendar se zaenkrat še vestno držim svoje službe. Ta pa mi, roko na srce, ne paše, tudi nisem tip človeka, ki bi lahko dlje delal v taki firmi (predvsem zaradi medsebojnih odnosov med zaposlenimi). To je tudi razlog, da iščem pot do nove zaposlitve, mogoče oz najraje kar samozaposlitve.

Marsikdo mi sicer pravi, da naj bom vesel, da sploh delam, pa tudi plača ni tako slaba. Ampak vseeno, vredno je poskusiti. Ni luštno, če se v službi ne počutiš dobro.

No, da ne bom izpadel depresiven.. Sem optimističen človek z vizijo in upam, da mi nekoč uspe. Pripravljen sem tudi tvegati. Z nabiranjem znanja pa sem začel in bom tudi nadaljeval kar na tem forumu.

Lahko pa povem še, o katerih stvareh sem zadnje čase veliko razmišljal a ne izpeljal..

Veliko sem razmišljal, da bi bil glavni uvoznik za določen produkt, kasneje za več produktov, vendar nisem našel nič pametnega, kar v Sloveniji še ne bi imeli. Nekaj malega sem o tem prebral in že naletel na velik problem, in sicer katastrofalno plačilno disciplino v Sloveniji, zato sem misel na to kmalu opustil.

Dosti sem tudi razmišljal, da bi vzel kredit in naredil večstanovanjsko hišo (za 4 družine recimo). V enem stanovanju bi bil jaz, ostale bi dajal v najem. In že to bi bil lahko lep dohodek. Vendar zadeva ni tako zelo enostavna in moram se pozanimati še o veliko stvareh, ki jih zaenkrat še ne vem, pa bi jih moral vedeti.

Nazadnje pa.. ah, tako kot veliko ljudi, sem razmišljal o lokalu. Sem vodja v neki restavraciji, ki da velik poudarek na zadovoljnega gosta. Naučili so nas, kako ravnati z gostom, biti z njim prijazen na neavtomatski oz naučen način, kako poskrbeti, da se gost vrne, itd. Mislim, da bi mi šlo, saj sem tudi po naravi prijazen človek in nisem len. Vem, da bi bilo prva leta težko, da bi delal včasih tudi po cel dan, vendar si tega vseeno želim. Ampak spet.. rabim kar nekaj denarja in če zadeva ne bi obstala.. ne bi bilo luštno. Mimo grede.. Obstaja kakšna knjiga, kako začeti s tem?

No, upam, da bomo lepo sodelovali med sabo, in upam, da pridem na kakšen vaš dogodek, da se bolje spoznamo!

Lep pozdrav!
 

Nejc Setnikar
MP strokovni sodelavec
Prispevkov: 317
Pridružen: 07 Jan 2014, 22:30

Re: Pozdralvjeni še iz moje strani! :)

OdgovorNapisal/-a Nejc Setnikar » 09 Feb 2014, 17:44

Dobrodošel na forumu!

Se že veselimo sodelovanja z vami in seveda vabljeni na naše MP dogodke.

Do takrat pa veliko užitkov ob prebiranju MP portala.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov