Akamedija_Made in Slovenia

Prostor za vpis dogodkov, druženj, predavanj, webinarjev, delavnic...
ŠSDMS
Rookie
Prispevkov: 19
Pridružen: 15 Maj 2011, 23:26

Akamedija_Made in Slovenia

OdgovorNapisal/-a ŠSDMS » 18 Mar 2014, 21:39

V času Kekca je čista tekla po planinah. Dandanes jo malo manj čisto vidimo deročo skozi mesta. Raje bi imeli tisto iz Kekca in pri Equi so jo znali ustekleničiti. Voda. Voda je vir življenja. Equine stekleničke, dizajnirane v Sloveniji, plod našega startupa, v tem trenutku krožijo po svetu in tujcem dajo podobo Slovenije, kot dežele predane ekologiji; pokrajine, ki jo želijo spoznati od blizu.

Equa slovensko zgodbo nam bodo predstavile Helena Felc, vodja projektov pri Equi ter Veronika Škof in Živa Javeršek iz Lavivavere, ki sta Equine stekleničke oblekli v slovenske vzorce. Equa zgodba ni pravljica za lahko noč, je pa izredno poučna. Njihove eko stekleničke gredo kot za med. Ampak šli so še korak naprej, odločili so se sodelovanje z Lavivarero – mladima oblikovalkama, ki sta stekleničke okrasili z idrijsko čipko, vezenjem s križci ter močjo inspiracij Bele krajine.

Študentska sekcija društva za marketing letos praznuje ljubilejnih dvajset let, zato bo to predavanje, tako kot tisto prvo, posvečeno promociji dežele na sončni strani Alp. Če te zanima, se nam pridruži v torek, 25. marca ob 18. uri na FDVju v učilnici 14. Predhodne prijave sprejemamo na prijava@ssdms.si. Udeležba na dogodku je brezplačna.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
ŠSDMS - Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana. |www.ssdms.si|
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov