HidroTrend d.o.o. - LIFESAVER Systems Ltd. NANO tehnologija

Zanima nas kdo ste in kaj delate. Morda najdemo možnosti za sodelovanje.
HidroTrend
Prispevkov: 2
Pridružen: 16 Jul 2014, 08:12

HidroTrend d.o.o. - LIFESAVER Systems Ltd. NANO tehnologija

OdgovorNapisal/-a HidroTrend » 16 Jul 2014, 09:29

Spoštovani!

Tema: Predstavite se? Potem pa se dajmo... :)

Najprej lep pozdrav vsem na forumu MP in vsem, ki boste brali tele vrstice. Moja podjetniška pot - spoznavanje podjetništva; se je začela že pred 25timi leti, ko sem kot mulec ves prosti čas preživljal v delavnici svojega očeta, ki ima podjetje že več kot 30let - področje elektrotehnike.

Tako sem pridobil ogromno tehničnega in teoretičnega znanja iz področja elektrotehnike. Zadeva je šla tako daleč, da me to področje enostavno ni več zanimalo. Tako nisem nadaljeval družinske tradicije in srednja šola v katero sem se vpisal je bila popolno nasprotje. Odločil sem se za medicino in po 4 letih uspešno končal Srednjo zdravstveno Šolo.

Po srednji šoli pa sem se vpisal na Fakulteto za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (FERI-Maribor).

Po končanem FAKSU je bilo potrebno najdit službo - bil pa sem že tudi v obdobju, ko sem približno vedel, kaj bi v življenju počel. Ampak služba ni bila v področju medicine, niti na področju računalništva, informatike ali elektrotehnike.

Pristal sem na Ministrstvu za notranje zadeve v oddelku za policijske specialnosti - o podrobnostih nebom govoril, ker namen teme ni osebna biografija. Za mano je več kot 10let uspešnega dela, kljub vsemu pa je želja po samostojni poti bila prisotna skozi vsa ta obdobja.

Tako sem se v letu 2013 močno trudil, pogajal in potoval po svetu. Rezultat enoletnega dela je ustanovitev lastnega podjetja HidroTrend d.o.o., ki se ukvarja z prodajo in eksluzivnim zastopništvom NANO filtracijske tehnologije, ki je bila prvotno razvita za potrebe industrijske in vojaške industrije (ameriške in britanske vojske-predvsem njihovih specialnih enot).

Eksluzivno zastopništvo obsega naslednje države v Evropi in na balkanu: Nemčija, Avstrija, Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Makedonija, Albanija in Kosovo. Torej trg je ogromen! Izdelek najboljši na svetu (seveda v svoji kategoriji in patentno zaščiten za obdobje naslednjih 30 let po vsem svetu).

Torej ob tej priložnosti bi pozval vse tiste, ki bi vas mogoče zanimalo poslovno sodelovanje, trženje ali zastopništvo v zgoraj naštetih državah, da se oglasijo z konkretnim predlogom, idejo, referencami ali že izdelanim poslovno-prodajnim načrtom. Seveda sem odprt za vse predloge, pozitivne misli, spodbude in konstruktivne kritike.

Pišete lahko na elektronski naslov: hidrotrend@telemach.net ali tomaz.lovrencic@outlook.com

Vse ostale podrobnosti so navedene na moji spletni strani: http://www.hidrotrend.si

Uspešno poslovno pot želim vsem tistim, ki o njej razmišljajo, ki so ravno začeli z podjetništvom in tistim, kateri ste že "stari mački". Več glav več ve!

Lep in prijeten dan!

Tomaž Lovrenčič (HidroTrend d.o.o.)

Spodaj pa še kratek opis; poslanstva, vizije in dejavnosti podjetja.


PREDSTAVITEV PODJETJA HidroTrend d.o.o.

Generalni distributer LIFESAVER Systems LTD. za Nemčijo, Avstrijo, Slovenijo, Hrvaško, Bosno in
Hercegovino, Srbijo, Makedonijo, Albanijo in Kosovo.

Podjetje HidroTrend d.o.o je uradni distributer podjetja LIFESAVER® Sistemi in uradno zastopa celoten proizvodni program LIFESAVER® Sistemi filtrov.

LIFESAVER®je registrirana blagovna znamka in PRVI SVETOVNO PATENTIRAN prenosni filtrirni sistem za vodo, ki s pomočjo trojne NANO filtracijske tehnologije iz vode odstrani popolnoma VSE vodne patogene mikroorganizme; bakterije, viruse, ciste, parazite in glive!

LIFESAVER®filtri filtrirajo vodo iz kateregakoli vodnega vira, pa naj si bo to umazana
reka, potok, jezero, mlaka, stoječa deževnica, izpusti iz velikih mestnih čistilnih
naprav, morja ali celo iz človeškega urina – vsa ta tekočina s pomočjo LIFESAVER® filtrov postane v trenutku ČISTA, PITNA VODA, ki je brez okusa, vonja ima kristalno prosojnost in je BIOLOŠKO POPOLNOMA NEOPOREČNA!

Vsi produkti delujejo brez uporabe kemikalij ali električne energije. Rokovanje je izjemno enostavno in ne zahteva nikakršnega tehničnega predznanja. Za vse zgoraj navedene podatke ima podjetje LIFESAVER® Sistemi pridobljene ustrezne svetovne mikrobiološke teste in certifikate najuglednejših britanskih, nemških, Evropskih in svetovnih zdravstvenih inštitutov.

Proizvode LIFESAVER® uporabljajo pripadniki ameriških in britanskih specialnih sil na najnevarnejših vojaških nalogah na območju Afganistana in na območju drugih kriznih žarišč po vsem svetu.

!!!SEDAJ JE TA TEHNOLOGIJA EKSLUZIVNO NAVOLJO TUDI VAM!!!

Ker je bistvo LIFESAVER® sistema v prenosnosti so vsi izdelki izjemno lahki, robustni, nadpovprečno trpežni in imajo dolgo življenjsko dobo.

NAMEN:
Namenjeni so vsem ljudem za osebno in poklicno uporabo. Tako naše izdelke uporabljajo kolesarji, motoristi na svojih dolgih potovanjih, pomorščaki na čolnih, barkah in jahtah, ljudje ki obožujejo kampiranje ali potovanja z avtodomi, ekstremni športniki, alpinisti, gasilci, policisti, zdravniki v bolnišnicah, civilna zaščita ob naravnih nesrečah (plazovi,kemična, biološka in druga onesnaženja vode) ter seveda vojska.

VIZIJA:
VIZIJA IN PRIMARNA DEJAVNOST PODJETJA HidroTrend d.o.o. ter LIFESAVER® Sistemi je REŠITI 1,1 milijardo ljudi po vsem svetu , ki so ujeti v revščini in brez čiste pitne vode. V HidroTrend d.o.o se po svojih najboljših močeh trudimo odpravit pomanjkanja pitne vode po celem svetu!

REŠITVE:
Ponujamo enostavne nizko cenovne rešitve, ki omogočajo ljudem brez dostopa do čiste vode, osvoboditev od tega problema. Gradimo in vzpostavljamo infrastrukturne vodne sisteme v nerazvitem in razvijajočem se svetu.

Kljub temu, da v razvitem svetu razmišljanje in finančni tokovi niso usmerjeni v reševanje esencialne življenjske dobrine – PITNE VODE; si drznemo, verjamemo, delamo in mislimo drugače!
 


HidroTrend
Prispevkov: 2
Pridružen: 16 Jul 2014, 08:12

Re: HidroTrend d.o.o. - LIFESAVER Systems Ltd. NANO tehnolog

OdgovorNapisal/-a HidroTrend » 17 Jul 2014, 17:05

Borut Borštnik napisal/-a:Izčrpen opis, dobrodošel na forumu! :)


Hvala! :)


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov