Open Source Aplikacije Izdajanje dobavnic

Spletne strani in trgovine, upravljanje z domenami, ocene projektov in komentarji.
Vzdevek
Prispevkov: 1
Pridružen: 31 Avg 2014, 10:39

Open Source Aplikacije Izdajanje dobavnic

OdgovorNapisal/-a Vzdevek » 31 Avg 2014, 10:44

Zanima me kako je z izdajanjem dobavnic, potnih nalogov, računov (na podjetja) ipd zadev. Sam sem na spletu zasledil odprto kodno rešitev sicer zadevo bi moral malo prirediti in bi popolnoma ustrezala temu kaj iščem.
Potem bi v bistvu imel celoten sistem voden preko spleta, tudi računovodja bi imela geslo za pregled dobavnic tako, da v bistvu ni potrebe bo malem morju papirjev. Seveda bi poskrbel za varnost. Zadeva je podobna že obstoječim programom, ki se tržijo v Sloveniji. Vendar se mi zdi neumno plačevati licence, če si lahko zadevo uredim sam. Ne bom pa imel elektronske oddaje na DURS za to bo poskrbela računovodja. Prav tako ne bom izdajal računov za malo prodajo. Poslujemo, z trgovinami katerim dnevno dostavljamo robo. Vsaka dva tedna pa zato izstavimo račun.

Kako je z zakonodajo na tem področju? Vem, da so omejitve pri računih v bistvu bi izdajal račune samo za podjetja plačilo po predračunu. Računovodja mi je zatrdil, da z tem ni problemov ampak vseeno?
Zdi se mi, da so lahko zapleti pri dobavnicah in potnih nalogih. Itak pa je isto, kot če kupim tisti blokec in ga izpolnim ali pa ga natisnem preko opensource programa ali?

Aplikacijo sem že razvil, trenutno jo pregleduje dober kolega programer, da ni prišlo do kakšnih napak, po tem pa bo nekaj časa v testnem obdobju.
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov