MATT ŠPORT - izposoja in prodaja aparatov po poškodbah

Zanima nas kdo ste in kaj delate. Morda najdemo možnosti za sodelovanje.
MATT ŠPORT
Prispevkov: 2
Pridružen: 25 Okt 2014, 12:23

MATT ŠPORT - izposoja in prodaja aparatov po poškodbah

OdgovorNapisal/-a MATT ŠPORT » 25 Okt 2014, 12:39

Lep pozdrav vsem! Da se še mi na kratko predstavimo. :)

Smo specializirano podjetje za izposojo različnih aparatov za hitrejše okrevanje po poškodbi ali operaciji in lajšanje bolečin.
Aparate lahko uporabljate na svojem domu, pred tem pa vas naučimo rokovati z njimi. Vsi aparati so priznanih proizvajalcev in jih uporabljajo tudi fizioterapevti in bolnišnice.
Izposoja aparatov se nam zdi pomembna zato, ker takih aparatov uporabnik ne bo kupili za mesec ali dva uporabe. Je pa pomembno, da se rehabilitacija izvede takoj po operaciji. Med čakanjem na fizioterapijo ali zdraviličše, se lahko povzroči že ogromno škode.
Delujemo od leta 2010. Na idejo pa je prišel ustanovitelj dejavnosti, ko je sam imel operacijo kolena in se je znašel v situaciji brez prave rehabilitacije. Torej, lastne izkušnje :)

V letu 2014 smo postali tudi uradni zastopniki in distributerji za podjetje RIMEC kateri izdelujejo aparate za pasivno rehabilitacijo okončin z linijami FISIOTEK 3000, LT IN HP2 (razgibavanje sklepov po operaciji, poškodbi).

Vseh mnenj, idej bomo veseli :)


MATT ŠPORT MATJAŽ PLEŠNIK S.P.
Cesta komandanta staneta 18
1270 Litija, SI - SLOVENIJA
POSLOVNA ENOTA:
GTCenter prostor številka 4
Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana Črnuče
http://www.matt-sport.si
 

Borut Borštnik
MP strokovni sodelavec
Prispevkov: 2486
Pridružen: 09 Mar 2007, 00:09

Re: MATT ŠPORT - izposoja in prodaja aparatov po poškodbah

OdgovorNapisal/-a Borut Borštnik » 28 Okt 2014, 10:39

Zanimiva storitev :)

Ste povezani s kakšnim terapevtom morda za postavljanje diagnoz?

MATT ŠPORT
Prispevkov: 2
Pridružen: 25 Okt 2014, 12:23

Re: MATT ŠPORT - izposoja in prodaja aparatov po poškodbah

OdgovorNapisal/-a MATT ŠPORT » 28 Okt 2014, 20:41

Večinoma se pri nas oglasijo pacienti po odpustu iz bolnišnice in že imajo diagnoze postavljene. In tudi dobijo napotke za domov. Priporočijo nas tudi določene fizioterapije, če so prezasedene.
Z možem sva pa tudi oba zdravstvena delavca (medicinska sestra in tehnik), ki delava na uregenci za poškodbe in nama to znanje precej pomaga.

Največji problem je, ko te odpustijo iz bolnišnice....potem pa potrebuješ nujno razgibavanje, pa ga žal ne dobiš (prideš na vrsto na fizioterapiji npr. čez 14 dni), v tem času, če se ne razgibava pride do velike škode. Pa tudi sama fizioterapija včasih ne zadostuje, doma lahko to počneš dosti bolj pogosto in več časa.

Največje zadovoljstvo je, ko stranka po npr. mesecu dni sama prikoraka v naš salon in prinese aparat nazaj, iskat pa so ga prej prišli svojci ali pa smo ga mi peljeli na dom.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov