OdgovorNapisal/-a slananiki » 13 Mar 2015, 15:15
Pozdravljen,
saj te razumemo da igraš po sistemu banke, % vplačil na določen listek itd. Kot igrajo mnogi ki se s tem ukvarjajo.
Nihče ti ne oporeka da si kaj zaslužil na stavnici.
Ampak, kot si napisal se želiš iti resnejšega posla, veliko zadevo - tukaj pa se zadeve nekoliko spremenijo.
Investitorji pred vsako investicijo preučijo možnosti za uspeh in preverijo vse možne pasti, garancije itd. - saj je normalno da se velikih zneskov ne investira v "meglene" posle.
Edino če zelis sistem prodajati sosedovemu fračku, ki pojma nima(pa ta ti ne bo investiral velikih zneskov).
Torej z vidika investirotja je tvoja težava naslednja:
- Ne ponujaš nikakršne garancije na vložena sredstva oziroma na morebitne izgube!
- Ne ponujaš nikakršnih konkretnih dokazil o več kot 100% donosnosti investicije (pisanje na forumu, spletni strani itd je nič - lahko napišeš karkoli).
- SI še "zelen" igralec stav, s sistemom si začel šele avgusta (tako da trend se lahko hitro obrne), igralci ki jih osebno ponam in ki živijo do tega več kot 10 let to dobro vedo in donosi ki jih omenjaš so dolgoročno težko dosegljivi.
- Glede na kratko dobo igranja sistema in z relativno nizko banko kolikor vidim še nisi prišel do določenih izkušenj oz. težav s katerimi se morebiti lahko soočiš.
- Ali veš da ti stavnica pri večjih vplačilih lahko omeji zneske vplačil?
- Ali veš, da ti lahko v primeru dobičkov zaradi različnih sumov enostransko zaprejo stavni račun?
Ja lahko odpreš novega, ampak bos rabil nov TRR/kartico. IN ja sistem se ti bo za par dni porusil, ker nebos mogl igrati..
- Kaj bos naredil če zaprejo racun z 50000€, ker priporočas ne dviguj denarja 1 leto itd? Boš šel na Gibraltar iskat offshore "nabiralnik" podjetje ki stoji za stavnico na kateri trenutno igraš?
Torej do sedaj vidimo da samo ponujas prodajo svoje naročnine na sistem.
Garancije in dokazil pa nobenih.
Evo kot vidiš imaš že vsaj dva resna interesenta investitorja, pa se izmikaš.
Torej dokazila pred investicijo:
- Pokaži podatke svojega TRR-ja in prenose nakazil dobičkov iz stavnice na tvoj TRR
- pokaži svoj stavni profil, da se vidi višina tvojih vložkov, zgodovina dobitkov, vplačil itd.
Da vidmo, saj praviš da ti sistem laufa.
Vprašanja:
Vprašanje kako dolgo že igraš stave?
Kako to da igraš z banko samo 5000€, glede na tako zelo velike donose?
Pisal si da je eden tvojih članov zaslužil v dobrem letu 140000€, koliko si dobil provizije?
Glede na ogromne donose, ki jih imaš je čudno da prodajas sisteme za 99€ letno( kar je cca. 8€ na mesec)??
Od 2 profijev, ki ju poznam in živita od stav že več kot 10 let nihče ne prodaja sistemčkov, ker se nimata časa ubadati z drobižem itd.
Tako, da Niki razloži da vidmo a boš dal dokazila pa se mogoče kaj zmenimo.
Če ne bos sistem lahko prodajal studentom za 8€ mesec, kjer pač ni potrebno jamciti in ni nekih izgub za njih ki igrajo po 5€ listke.
PS: da ne boš mislil, da ti želim slabo. Me veseli če si naredil karkoli dobička. Ampak poznam zadeve zelo podrobno in ljudi v tem poslu in preveč naivno želiš vstopiti v vse skupaj: igrati se z 100ooo € ali par € je velika razlika.
V kolikor pa lahko jačiš in pripravis dokazila(ki jih omenjam zgoraj) pa se mogoče še kaj zmenimo..
LP,M.[/quote]
Pozdravljen.
Celoten sistem temelji na tem, da se vložki mesečno preračunavajo na podlagi narejenega profita, da se izbira profesionalcev menjuje, ker jih analiziram in analiziram njihovo gibanje na grafu profita. Kaj to pomeni? Da lahko v večji meri predvidevam ali bo vkratkem nastopila uspešna serija ali serija nihanja/padca. Te informacije imam samo jaz na voljo, tako da se s temi informacijami izmikam slabim serijam, kar pa pomeni tudi izgubi denarja in padcu banke. Tega mislim da tudi noben sistem nima.
Moj cilj je, da najdem nove stranke, katere bi vložile več denarja v sistem, kateri meni in mojim trenutnim strankam prinaša profit. Zadevo bi bilo veliko lažje predstaviti osebno, kot pa tukaj. Nisem jaz tisti, ki določa zmagovalca na tekmi. Sem pa tisti, ki na podlagi ogromno informacij določa kateremu profesionalcu/analitiku bom sledil.
Večkrat sem že napisal, da je sodelovanje prostovoljno. Tudi pri delnicah nimaš garancij, pri nepremičninah, ko prevzameš kak posel ni garancije itd..Tukaj pa je prednost ta, da imaš vpogled v svojo banko in lahko kadarkoli prenehaš.
Ti povem samo podatek, da če bi mesečno delal po 6% povečanja banke, bi v 3 letih postal milijonar. To je seveda teorija, ker bi stavnica postala sumljiva. Sicer pa na stavnici ne počneš ničesar pač pa vplačuješ veliko število tekem. Ne počneš ničesar ilegalnega, zato so dvomi odveč. Seveda se igra na stavnici, ki ima visoke limite vplačil (tudi do 5000 eur na posamezno tekmo). Če so kaki dvomi, se lahko naredita računa na različnih stavnicah in se porazdeli kapital, tako da je še manj tveganja za razne limite.
Imam statistiko vseh odigranih tekem, zraven imam še vse ostale podatke kot to koliko se je banka dvigala in padala itd.. Nevem kje si videl, da je član dobil 140.000,00 EUR? Žal še take stranke nisem imel, tudi provizije ne pobiram, saj bi s člani, ki so pripravljeni vložiti več, tudi prilagodil svoje poslovanje.
Zakaj prodajam po tako nizkih cenah? Ker so še te cene nekaterim strankam previsoke in težko je najti stranke, ki imajo tudi pošlihtan mindset. Zato sem tudi napisal prvotni post, da iščem osebo, ki bi mi pomagala najti stranke z večjim začetnim kapitalom, izkušnjami vlaganja,...
Zakaj igram s tako nizko banko? Ker sem še študent, ki letos mora narediti še samo diplomo, ki je s pomočjo tega sistema postal finančno neodvisen, ne dobim kredita oz. ga nimam namena vzeti, banko pa sproti tudi povečujem, glede na dobiček ustvarjen od prodaje.
Lep pozdrav