Iščem osebo za pomoč pri poslovanju

Zaposlitveni oglasi niso iskanje poslovnega partnerja.
slananiki
Rookie

Re: Iščem osebo za pomoč pri poslovanju

OdgovorNapisal/-a slananiki » 13 Mar 2015, 12:32

audeamus napisal/-a:Pozdravljen,

Praviš, da mi garantiraš, da bom v enem letu naredil dobiček. Z čem mi garantiraš, da ga boš naredil oz. če vprašam drugače kaj bo če ga ne boš naredil, in boš naredil izgubo? Samo nameščena tekma je 100% stava, vse ostalo je daleč od tega. Kot pravim se strinjam, da če se igra je potrebno igrat z sistemom, vendar roko na srce govoriti o 100% povečanju banke oz. še večjem v kolikor želiš tudi sam kaj imeti od tega je ....

Rabim točne podatke ne neko kvazi sranje, ki si ga uspel pokazati. Da bom dovolj jasne kaj rabim; PrintScrn tvojega konta (bilo katere igralnice), kjer se bo točno videlo koliko imaš na kontu, koliko staviš na posamezne tekme, itd.
Podatek koliko časa se že ukvarjaš z stavami in koliko si dejansko v tem času zaslužil, lahko PC spletne banke kjer so vidna prenakazila iz kontov na tvoj osebni račun.
Če ponujaš neko stvar in te nekdo vpraša koliko točno vplačuješ na stavo ( me ne zanima v %) potem podaj podatek. Kot pravim je imeti banko 200,00€ povsem drugače kot pa 50.000,00€.
Lahko mi pišeš na zasebno pa mi posreduješ podatke katere potrebujem, da se bom lažje odločil ali si pravi za to. In ne, za morebitnega vlagatelja niso pomembni % ampak samo končni znesek, ki ga prejme po nekem določenem obdobju.

Lp

Če ne bi delal dobička, potem tudi ne bi imel toliko stalnih strank, katere igrajo z bistveno manjšo banko in zraven še plačujejo za članarino. Vem, da je težko verjeti, ko ti nekdo tukaj ponuja dobiček in tako povečanje banke a sam vem, da je to garantirano. Meni je bistveno vseeno ali nekdo igra z 500 eur banke ali 50.000,00 eur banke, ker je pomembno da naredim dobiček obema osebama in to sem že dokazal.

Rekel sem že tudi, da svojih lastnih prenosov in plačil ne delim z nikomer, ker je osebna stvar. Pomembna je statistika in rezultati, ki so vidni na spletni strani.

Post sem objavil zato, ker iščem pomočnika, ki bi mi pomagal najti ljudi z visokim začetnim kapitalom. S takimi bi se sestal in jim osebno razložil celotno stvar. Meni se ni potrebno dokazovati, da bi pridobil stranke, ker rezultati govorijo sami zase.

Mogoče te zanima, zakaj se pa vlagatelji ne ukvarjajo s tem, če je tako dobičkonosno? Zato, ker se gre za športne stave in nihče ne verjame, da se lahko dela taki profit tudi tukaj. Z mojim sistemom pa je vse mogoče.

Lep pozdrav

audeamus
Rookie

OdgovorNapisal/-a audeamus » 13 Mar 2015, 13:04

Sem kr domneval, da nimaš namena pokazati dejanskega stanja. V poslovnem svetu se preverja informacije tudi z pomočjo referenc, ki pa jih ti več kot očitno nimaš namena pokazati. Da si naredil dobiček boš dokazal tako, da boš dal PrintScrn svojih dosežkov, kjer se bo točno videlo koliko imaš na kontu in koliko si prenesel na svoj osebni TRR. Na lepe besede nihče ne verjame! Glede statistike ja pa tako, da se jo da brez problema narediti tako, da izgleda privlačno za morebitne stranke. Kot pravim dokaži mi z dejanskimi stvarmi in se bova srečala in boš lahko potem poročal ali sem pripravljen dati takšno vsoto ali ne.
In še stotič, ni važno kako dober sistem misliš, da imaš važno je da tekma na katero se igra zadane in to prinaša dobiček. Sistem je samo sredstvo po katerem se naj bi igralo, ne bom omenjal koliko različnih sistemov igranja obstaja ker dvomim, da ima ta forum toliko prostora, da bi lahko vse opisal.

Me prav zanima o čem se tvoj sistem tako očitno razlikuje od ostalih, da prinaša po 100 in več % povečanje banke v enem letu. Če tvoj sistem bazira samo na igranju z določenim % banke in nimaš informacij o nam. tekmah potem ta sistem ne pije vode.
Kot pravim, pošlji podatke za katere sem te prosil in se bova dogovarjala naprej. (osebno iz oči v oči)

Lp

slananiki
Rookie

OdgovorNapisal/-a slananiki » 13 Mar 2015, 13:59

audeamus napisal/-a:Sem kr domneval, da nimaš namena pokazati dejanskega stanja. V poslovnem svetu se preverja informacije tudi z pomočjo referenc, ki pa jih ti več kot očitno nimaš namena pokazati. Da si naredil dobiček boš dokazal tako, da boš dal PrintScrn svojih dosežkov, kjer se bo točno videlo koliko imaš na kontu in koliko si prenesel na svoj osebni TRR. Na lepe besede nihče ne verjame! Glede statistike ja pa tako, da se jo da brez problema narediti tako, da izgleda privlačno za morebitne stranke. Kot pravim dokaži mi z dejanskimi stvarmi in se bova srečala in boš lahko potem poročal ali sem pripravljen dati takšno vsoto ali ne.
In še stotič, ni važno kako dober sistem misliš, da imaš važno je da tekma na katero se igra zadane in to prinaša dobiček. Sistem je samo sredstvo po katerem se naj bi igralo, ne bom omenjal koliko različnih sistemov igranja obstaja ker dvomim, da ima ta forum toliko prostora, da bi lahko vse opisal.

Me prav zanima o čem se tvoj sistem tako očitno razlikuje od ostalih, da prinaša po 100 in več % povečanje banke v enem letu. Če tvoj sistem bazira samo na igranju z določenim % banke in nimaš informacij o nam. tekmah potem ta sistem ne pije vode.
Kot pravim, pošlji podatke za katere sem te prosil in se bova dogovarjala naprej. (osebno iz oči v oči)

Lp

Jaz ne prodajam sebe, da bi prikazoval svoje dosežke in svoja stanja na kontu, saj ni v skladu z mojim načinom delovanja. Če bi ljudje videli, da se je v 7 mescih z banke 5000 eur prišlo na več kot 11.500 eur, bi dobili občutek koliko denarja se je tako hitro naredilo. Bi pa sami začeli tam s 500 eur in bi bilo razočaranje. Veliko takih strank sem imel, ki so mislili da bodo v 1 mescu takoj delali dobiček a temu ni bilo tako.

Pravilo v samem sistemu je, da se denar ne nakazuje na TRR, ker to posledično pomeni manjša banka in manjši vložek na posamezno tekmo. Vsaj leto dni mora biti denar na stavnici, preden priporočam izplačilo.

Spet imaš napačno razmišljanje. NI pomembna tekma katero igramo, ker igramo OGROMNO tekem. Pomembno je, da banka z mesca v mesec raste. Tekme so vsak dan, se vplačajo in pozabijo. Danes sem že vplačal tekme in sem že pozabil katere sploh igramo.

Moj namen niti ni, da bom nekoga prepričeval, da se odloči za sodelovanje. Moj namen je predstavit sistem ljudem, ki so pripravljeni vložiti več denarja v začetni kapital, potem pa je od njih odvisno ali bodo investirali v to ali ne. Vse to pa seveda poteka osebno in ne neko predstavljanje prek interneta. Ogromno načinov investicij je, zato je možnost samo vzemi ali pusti. Sem pa prepričan, da boljše investicije ni.

Lep pozdrav

MaBiz
Uradnik

OdgovorNapisal/-a MaBiz » 13 Mar 2015, 14:56

Jaz ne prodajam sebe, da bi prikazoval svoje dosežke in svoja stanja na kontu, saj ni v skladu z mojim načinom delovanja. Če bi ljudje videli, da se je v 7 mescih z banke 5000 eur prišlo na več kot 11.500 eur, bi dobili občutek koliko denarja se je tako hitro naredilo. Bi pa sami začeli tam s 500 eur in bi bilo razočaranje. Veliko takih strank sem imel, ki so mislili da bodo v 1 mescu takoj delali dobiček a temu ni bilo tako.

Pravilo v samem sistemu je, da se denar ne nakazuje na TRR, ker to posledično pomeni manjša banka in manjši vložek na posamezno tekmo. Vsaj leto dni mora biti denar na stavnici, preden priporočam izplačilo.

Spet imaš napačno razmišljanje. NI pomembna tekma katero igramo, ker igramo OGROMNO tekem. Pomembno je, da banka z mesca v mesec raste. Tekme so vsak dan, se vplačajo in pozabijo. Danes sem že vplačal tekme in sem že pozabil katere sploh igramo.

Moj namen niti ni, da bom nekoga prepričeval, da se odloči za sodelovanje. Moj namen je predstavit sistem ljudem, ki so pripravljeni vložiti več denarja v začetni kapital, potem pa je od njih odvisno ali bodo investirali v to ali ne. Vse to pa seveda poteka osebno in ne neko predstavljanje prek interneta. Ogromno načinov investicij je, zato je možnost samo vzemi ali pusti. Sem pa prepričan, da boljše investicije ni.

Lep pozdrav[/quote]

Pozdravljen,
saj te razumemo da igraš po sistemu banke, % vplačil na določen listek itd. Kot igrajo mnogi ki se s tem ukvarjajo.
Nihče ti ne oporeka da si kaj zaslužil na stavnici.

Ampak, kot si napisal se želiš iti resnejšega posla, veliko zadevo - tukaj pa se zadeve nekoliko spremenijo.
Investitorji pred vsako investicijo preučijo možnosti za uspeh in preverijo vse možne pasti, garancije itd. - saj je normalno da se velikih zneskov ne investira v "meglene" posle.
Edino če zelis sistem prodajati sosedovemu fračku, ki pojma nima(pa ta ti ne bo investiral velikih zneskov).

Torej z vidika investirotja je tvoja težava naslednja:
- Ne ponujaš nikakršne garancije na vložena sredstva oziroma na morebitne izgube!
- Ne ponujaš nikakršnih konkretnih dokazil o več kot 100% donosnosti investicije (pisanje na forumu, spletni strani itd je nič - lahko napišeš karkoli).
- SI še "zelen" igralec stav, s sistemom si začel šele avgusta (tako da trend se lahko hitro obrne), igralci ki jih osebno ponam in ki živijo do tega več kot 10 let to dobro vedo in donosi ki jih omenjaš so dolgoročno težko dosegljivi.
- Glede na kratko dobo igranja sistema in z relativno nizko banko kolikor vidim še nisi prišel do določenih izkušenj oz. težav s katerimi se morebiti lahko soočiš.

- Ali veš da ti stavnica pri večjih vplačilih lahko omeji zneske vplačil?
- Ali veš, da ti lahko v primeru dobičkov zaradi različnih sumov enostransko zaprejo stavni račun?
Ja lahko odpreš novega, ampak bos rabil nov TRR/kartico. IN ja sistem se ti bo za par dni porusil, ker nebos mogl igrati..
- Kaj bos naredil če zaprejo racun z 50000€, ker priporočas ne dviguj denarja 1 leto itd? Boš šel na Gibraltar iskat offshore "nabiralnik" podjetje ki stoji za stavnico na kateri trenutno igraš?

Torej do sedaj vidimo da samo ponujas prodajo svoje naročnine na sistem.
Garancije in dokazil pa nobenih.

Evo kot vidiš imaš že vsaj dva resna interesenta investitorja, pa se izmikaš.
Torej dokazila pred investicijo:
- Pokaži podatke svojega TRR-ja in prenose nakazil dobičkov iz stavnice na tvoj TRR
- pokaži svoj stavni profil, da se vidi višina tvojih vložkov, zgodovina dobitkov, vplačil itd.
Da vidmo, saj praviš da ti sistem laufa.

Vprašanja:
Vprašanje kako dolgo že igraš stave?
Kako to da igraš z banko samo 5000€, glede na tako zelo velike donose?
Pisal si da je eden tvojih članov zaslužil v dobrem letu 140000€, koliko si dobil provizije?
Glede na ogromne donose, ki jih imaš je čudno da prodajas sisteme za 99€ letno( kar je cca. 8€ na mesec)??

Od 2 profijev, ki ju poznam in živita od stav že več kot 10 let nihče ne prodaja sistemčkov, ker se nimata časa ubadati z drobižem itd.

Tako, da Niki razloži da vidmo a boš dal dokazila pa se mogoče kaj zmenimo.
Če ne bos sistem lahko prodajal studentom za 8€ mesec, kjer pač ni potrebno jamciti in ni nekih izgub za njih ki igrajo po 5€ listke.

PS: da ne boš mislil, da ti želim slabo. Me veseli če si naredil karkoli dobička. Ampak poznam zadeve zelo podrobno in ljudi v tem poslu in preveč naivno želiš vstopiti v vse skupaj: igrati se z 100ooo € ali par € je velika razlika.

V kolikor pa lahko jačiš in pripravis dokazila(ki jih omenjam zgoraj) pa se mogoče še kaj zmenimo..
LP,M.

slananiki
Rookie

OdgovorNapisal/-a slananiki » 13 Mar 2015, 15:15

Pozdravljen,
saj te razumemo da igraš po sistemu banke, % vplačil na določen listek itd. Kot igrajo mnogi ki se s tem ukvarjajo.
Nihče ti ne oporeka da si kaj zaslužil na stavnici.

Ampak, kot si napisal se želiš iti resnejšega posla, veliko zadevo - tukaj pa se zadeve nekoliko spremenijo.
Investitorji pred vsako investicijo preučijo možnosti za uspeh in preverijo vse možne pasti, garancije itd. - saj je normalno da se velikih zneskov ne investira v "meglene" posle.
Edino če zelis sistem prodajati sosedovemu fračku, ki pojma nima(pa ta ti ne bo investiral velikih zneskov).

Torej z vidika investirotja je tvoja težava naslednja:
- Ne ponujaš nikakršne garancije na vložena sredstva oziroma na morebitne izgube!
- Ne ponujaš nikakršnih konkretnih dokazil o več kot 100% donosnosti investicije (pisanje na forumu, spletni strani itd je nič - lahko napišeš karkoli).
- SI še "zelen" igralec stav, s sistemom si začel šele avgusta (tako da trend se lahko hitro obrne), igralci ki jih osebno ponam in ki živijo do tega več kot 10 let to dobro vedo in donosi ki jih omenjaš so dolgoročno težko dosegljivi.
- Glede na kratko dobo igranja sistema in z relativno nizko banko kolikor vidim še nisi prišel do določenih izkušenj oz. težav s katerimi se morebiti lahko soočiš.

- Ali veš da ti stavnica pri večjih vplačilih lahko omeji zneske vplačil?
- Ali veš, da ti lahko v primeru dobičkov zaradi različnih sumov enostransko zaprejo stavni račun?
Ja lahko odpreš novega, ampak bos rabil nov TRR/kartico. IN ja sistem se ti bo za par dni porusil, ker nebos mogl igrati..
- Kaj bos naredil če zaprejo racun z 50000€, ker priporočas ne dviguj denarja 1 leto itd? Boš šel na Gibraltar iskat offshore "nabiralnik" podjetje ki stoji za stavnico na kateri trenutno igraš?

Torej do sedaj vidimo da samo ponujas prodajo svoje naročnine na sistem.
Garancije in dokazil pa nobenih.

Evo kot vidiš imaš že vsaj dva resna interesenta investitorja, pa se izmikaš.
Torej dokazila pred investicijo:
- Pokaži podatke svojega TRR-ja in prenose nakazil dobičkov iz stavnice na tvoj TRR
- pokaži svoj stavni profil, da se vidi višina tvojih vložkov, zgodovina dobitkov, vplačil itd.
Da vidmo, saj praviš da ti sistem laufa.

Vprašanja:
Vprašanje kako dolgo že igraš stave?
Kako to da igraš z banko samo 5000€, glede na tako zelo velike donose?
Pisal si da je eden tvojih članov zaslužil v dobrem letu 140000€, koliko si dobil provizije?
Glede na ogromne donose, ki jih imaš je čudno da prodajas sisteme za 99€ letno( kar je cca. 8€ na mesec)??

Od 2 profijev, ki ju poznam in živita od stav že več kot 10 let nihče ne prodaja sistemčkov, ker se nimata časa ubadati z drobižem itd.

Tako, da Niki razloži da vidmo a boš dal dokazila pa se mogoče kaj zmenimo.
Če ne bos sistem lahko prodajal studentom za 8€ mesec, kjer pač ni potrebno jamciti in ni nekih izgub za njih ki igrajo po 5€ listke.

PS: da ne boš mislil, da ti želim slabo. Me veseli če si naredil karkoli dobička. Ampak poznam zadeve zelo podrobno in ljudi v tem poslu in preveč naivno želiš vstopiti v vse skupaj: igrati se z 100ooo € ali par € je velika razlika.

V kolikor pa lahko jačiš in pripravis dokazila(ki jih omenjam zgoraj) pa se mogoče še kaj zmenimo..
LP,M.[/quote]

Pozdravljen.

Celoten sistem temelji na tem, da se vložki mesečno preračunavajo na podlagi narejenega profita, da se izbira profesionalcev menjuje, ker jih analiziram in analiziram njihovo gibanje na grafu profita. Kaj to pomeni? Da lahko v večji meri predvidevam ali bo vkratkem nastopila uspešna serija ali serija nihanja/padca. Te informacije imam samo jaz na voljo, tako da se s temi informacijami izmikam slabim serijam, kar pa pomeni tudi izgubi denarja in padcu banke. Tega mislim da tudi noben sistem nima.

Moj cilj je, da najdem nove stranke, katere bi vložile več denarja v sistem, kateri meni in mojim trenutnim strankam prinaša profit. Zadevo bi bilo veliko lažje predstaviti osebno, kot pa tukaj. Nisem jaz tisti, ki določa zmagovalca na tekmi. Sem pa tisti, ki na podlagi ogromno informacij določa kateremu profesionalcu/analitiku bom sledil.

Večkrat sem že napisal, da je sodelovanje prostovoljno. Tudi pri delnicah nimaš garancij, pri nepremičninah, ko prevzameš kak posel ni garancije itd..Tukaj pa je prednost ta, da imaš vpogled v svojo banko in lahko kadarkoli prenehaš.

Ti povem samo podatek, da če bi mesečno delal po 6% povečanja banke, bi v 3 letih postal milijonar. To je seveda teorija, ker bi stavnica postala sumljiva. Sicer pa na stavnici ne počneš ničesar pač pa vplačuješ veliko število tekem. Ne počneš ničesar ilegalnega, zato so dvomi odveč. Seveda se igra na stavnici, ki ima visoke limite vplačil (tudi do 5000 eur na posamezno tekmo). Če so kaki dvomi, se lahko naredita računa na različnih stavnicah in se porazdeli kapital, tako da je še manj tveganja za razne limite.

Imam statistiko vseh odigranih tekem, zraven imam še vse ostale podatke kot to koliko se je banka dvigala in padala itd.. Nevem kje si videl, da je član dobil 140.000,00 EUR? Žal še take stranke nisem imel, tudi provizije ne pobiram, saj bi s člani, ki so pripravljeni vložiti več, tudi prilagodil svoje poslovanje.

Zakaj prodajam po tako nizkih cenah? Ker so še te cene nekaterim strankam previsoke in težko je najti stranke, ki imajo tudi pošlihtan mindset. Zato sem tudi napisal prvotni post, da iščem osebo, ki bi mi pomagala najti stranke z večjim začetnim kapitalom, izkušnjami vlaganja,...

Zakaj igram s tako nizko banko? Ker sem še študent, ki letos mora narediti še samo diplomo, ki je s pomočjo tega sistema postal finančno neodvisen, ne dobim kredita oz. ga nimam namena vzeti, banko pa sproti tudi povečujem, glede na dobiček ustvarjen od prodaje.

Lep pozdrav

MaBiz
Uradnik

OdgovorNapisal/-a MaBiz » 13 Mar 2015, 15:33

Živjo,
saj jaz razumem tvoj sistem delovanja itd.

Ampak hočem povedati, da boš težko našel resne investitorje brez neki trdnih dokazil kot je izpisek iz TRR, kjer so vidni mesečni prilivi od stavnice. Pa pogled do tvojega profila na spletnih stavnicah (seveda vstopiš ti da ne pokažeš gesla), da se live vidijo točno koliko je vplačil, koliko je dobitnih lističev itd.

V kolikor mi lahko to dvoje omogočiš se lahko kaj pogovrimo. Sporoči.

Glede stranke, ki služi s tvojim sistemom - sorry malo sem znesek zamenjal ( Mark Picks tukaj si objavil: Kako sem uspel v enem letu zaslužiti več kot 70.000€? Preberi si mojo zgodbo...Moje ime je Jaka...
Povezava: https://www.facebook.com/pages/S-stavam ... 1465264918 )
Saj vem da ni resnična zgodba amapk vseeno..
Kako to komentiraš?

slananiki
Rookie

OdgovorNapisal/-a slananiki » 13 Mar 2015, 15:49

MaBiz napisal/-a:Živjo,
saj jaz razumem tvoj sistem delovanja itd.

Ampak hočem povedati, da boš težko našel resne investitorje brez neki trdnih dokazil kot je izpisek iz TRR, kjer so vidni mesečni prilivi od stavnice. Pa pogled do tvojega profila na spletnih stavnicah (seveda vstopiš ti da ne pokažeš gesla), da se live vidijo točno koliko je vplačil, koliko je dobitnih lističev itd.

V kolikor mi lahko to dvoje omogočiš se lahko kaj pogovrimo. Sporoči.

Glede stranke, ki služi s tvojim sistemom - sorry malo sem znesek zamenjal ( Mark Picks tukaj si objavil: Kako sem uspel v enem letu zaslužiti več kot 70.000€? Preberi si mojo zgodbo...Moje ime je Jaka...
Povezava: https://www.facebook.com/pages/S-stavam ... 1465264918 )
Saj vem da ni resnična zgodba amapk vseeno..
Kako to komentiraš?

Vplačila so vidna pri vseh tekmah, ki so vpisane v statistiko. Na podlagi tekem je videti koliko enot je bilo narejenih. Vsak vložek na tekmo je 10 enot oz. določen procent, glede na to koliko lig se je v tistem času igralo.

Meni je dovolj en sestanek, da osebi razložim o čem se gre ter mu odgovorim na morebitna vprašanja. Odločitev je seveda njegova. Pozabi na besedo lističi, ker se s tem ne ukvarjam. V februarju je bilo vplačanih 268 stav. Banka se je dvignila za več kot 20% za vse, ki so igrali vse 3 lige. Kdor je igral samo 2 ligi (NBA in NHL) je banko povečal za več kot 55%. Torej je bil zelo uspešen mesec.

Zgodba je bila napisana na podlagi statistike najboljših analitikov v tistem času. Če bi seveda se najboljšim sledilo. Tista Facebook stran je zamenjana z uradno: Smart Investment with Mark Picks.

Toda kot sem že omenil je moj cilj v prihodnosti segmentirat trg in se fokusirat ter posvetit strankam z večjim kapitalom. Trenutne stranke pa bodo seveda ostale z mano ter mi sledile tako kot zdaj.

Sam pričakujem letni donos med 150-200%, kar pa je seveda mogoče.

Lep pozdrav

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov