Kuharski in sorodni tečaji

Zanima nas kdo ste in kaj delate. Morda najdemo možnosti za sodelovanje.
Spartacus
Pripravnik
Prispevkov: 38
Pridružen: 19 Okt 2010, 12:45
Kontakt:

Kuharski in sorodni tečaji

OdgovorNapisal/-a Spartacus » 16 Nov 2015, 16:52

Naj si na hitro še sam dovolim predstavit novejši spletni projekt, ki je sicer še malce v povojih, ampak že dela prve korake :) Gre za portal, ki naj bi v osnovi služil kot ažuriran napovednik kuharskih tečajev. Na eni strani bi izvajalci lahko brezplačno objavljali svoje termine tečajev, na drugi strani pa bi obiskovalci spletne strani imeli pregled nad prihajajočimi tovrstnimi dogodki na katere bi se lahko prijavili.

Nahaja se na naslovu http://kuhanje.si

Stran je aktivna nekje 3 tedne in ravno zaradi svoje "mladosti" prinaša precej presenetljive rezultate v smislu števila obiskovalcev, odzivov izvajalcev tečajev in podobnih metrik. Še posebej ob dejstvu, da je oglaševalski budget trenutno minimalen.

Naj končno preidem na poanto te objave:

Rad bi pozval vse kuharje, gostilne, restavracije,... skratka vse, ki izvajajo kuharske (in sorodne) tečaje, da me kontaktirate če bi radi brezplačno in brez obveznosti objavili vaš tečaj na kuhanje.si. Tudi, če sami sicer ne izvajate tečajev, ampak poznate koga ki jih, je ta informacija več kot dobrodošla!

Z odprtimi rokami se sprejemajo tudi oglaševalci, torej prodajalci s področij: bela tehnika, kuhinjsko pohištvo/oprema, gospodinjski aparati, karkoli sorodnega... Oglasite se mi in bomo poiskali skupne imenovalce!

Nikakor pa se ne sme pozabit na obiskovalce, (bodoče) kuharske mojstre in kulinarične navdušence. Zaradi vas (oziroma "nas" :) ) se je sploh pojavila ideja po tovrstni spletni strani. Komentarji, predlogi, pritožbe, kritike... in seveda spremljanje so zelo zaželeni!

Dosegljiv sem preko PM tu na forumu, FB strani, kontaktnega obrazca ali obrazca za sodelovanje na sami spletni strani, na info afna kuhanje.si ... Sratka, ni me težko najt :)

P.S. Upam, da tole ni preveč "reklamno", ampak če je že podforum o predstavitvah, bi bilo pa škoda, če ne bi izkoristil ;)
Obvezno branje: Kuhanje
 


Spartacus
Pripravnik
Prispevkov: 38
Pridružen: 19 Okt 2010, 12:45
Kontakt:

Re: Kuharski in sorodni tečaji

OdgovorNapisal/-a Spartacus » 20 Nov 2015, 10:56

Hvala, Borut :)
Obvezno branje: Kuhanje


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov