Brezplačna delavnica o privlačnem marketingu, 18. 8. 2016

Prostor za vpis dogodkov, druženj, predavanj, webinarjev, delavnic...
Barbara Završnik
Prispevkov: 1
Pridružen: 09 Avg 2016, 16:53

Brezplačna delavnica o privlačnem marketingu, 18. 8. 2016

OdgovorNapisal/-a Barbara Završnik » 09 Avg 2016, 16:59

MARKETING NA PRIVLAČEN IN UČINKOVIT NAČIN – BREZPLAČNA DELAVNICA ZA SAMOSTOJNE PODJETNIKE
Kdaj? 18. avgusta 2016 ob 18h
Kje? V Ljubljani. O točni lokaciji boste obveščeni po prijavi.

Da vaš posel raste in cveti kot najlepša roža, rabite eno stvar.
To so stranke.

Verjetno imate odličen izdelek ali storitev, delo opravljate s srcem in se za zadovoljstvo kupcev maksimalno potrudite. To je že veliko in hvale vredno, žal pa za trajnostno poslovanje ni dovolj. Manjkajoči delček se skriva v učinkovitem marketingu.

Ta delavnica je darilo za vas, če se soočate s katerim od teh izzivov:

- Vaša spletna stran nima dovolj obiska. Naključni obiskovalci, ki pridejo, se ne vrnejo.

- Pridobivanje novih strank je vaš največji izziv. Veste, da če bi imeli konstanten priliv novega posla bi bili veliko bolj sproščeni, ne veste pa čisto, kako to doseči.

- Do marketinga čutite nekakšen odpor in zdi se, da vam vedno zmanjka časa za marketinške aktivnosti.

- Želeli bi imeti več jasnosti o tem, kaj sploh je marketing, kako se ga lotiti oz. kam se usmeriti, kaj deluje dandanes, kaj je tisto, kar ustvarja profit ...

- Zavedate se pomena socialnih omrežij, a ste izgubljeni (ali preobremenjeni) ob vseh novostih in možnostih – Kje naj objavim sliko svojega mačka in ali naj jo sploh objavim?

- Imate omejen budget in ne veste, kam bi ga vložili za čim večji učinek. Naj vas kar takoj potolažim, da budget ni ovira. Pozornost vaše ciljne publike lahko dosežete tudi brezplačno ali pa zelo poceni.

- S. p. ste odprli pred kratkim in sedaj iščete znanje ter ideje za uspešno izgradnjo svoje znamke, da boste izstopali od konkurence.

Na delavnici MARKETING NA PRIVLAČEN IN UČINKOVIT NAČIN bomo na vse naštete izzive pogledali z druge, širše perspektive in zanje poiskali konkretne rešitve.

Ste pripravljeni opustiti 'vsiljive' promocijske tehnike, ki iskreno grejo še vam na živce, a jih izvajate, ker mislite, da je to nujno zlo? Marketing je veliko več kot promocija. Marketing niso le oglasi in online bannerji. Marketing ni prodaja. Razkrila vam bom skrivnost privlačnega marketinga, s katerim boste namagnetili svoj posel, da bodo prave stranke SAME OD SEBE prihajale k vam.

Dobili boste sveže ideje in nasvete za ustvarjanje privlačne vsebine ter nekaj koristnih smernic, kako pripovedovati vašo zgodbo.

Podrobneje bomo pogledali učinkovite strategije in tehnike za izgradnjo osebne znamke preko bloganja, e-mail marketinga in socialnih omrežij (Facebook, Twitter in Instagram).

Se vam sliši zanimivo?
Ja, zakon privlačnosti zagotovo deluje tudi v marketingu!
Se že veselim srečanja z vami.

Število mest je omejeno. Obvezne so prijave na hello@barbarazavrsnik.solutions do 15. 8. 2016. O točni lokaciji delavnice boste obveščeni naknadno.

Po prijavi vam bom poslala tudi kratek vprašalnik o vašem podjetju in izzivih, s katerimi se soočate. Na delavnici bomo namreč obravnavali konkretne primere in če boste želeli, bomo skupaj 'obdelali' tudi vašo znamko. Brez skrbi, ne bomo vas dali na vroči stol in kazali s prstom na napake, ampak bomo odkrivali neizkoriščene potenciale.

Delavnica bo praktično naravnana in domov boste odšli z novimi marketinškimi očali ter najmanj enim akcijskim korakom.

Lepo vabljeni.

Barbara Završnik
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov