Iščem poslovnega partnerja za spletno prodajo.

Zaposlitveni oglasi niso iskanje poslovnega partnerja.
SaymonSes
Rookie
Prispevkov: 13
Pridružen: 13 Avg 2018, 09:20

Iščem poslovnega partnerja za spletno prodajo.

OdgovorNapisal/-a SaymonSes » 13 Avg 2018, 09:33

Pozdravljeni vsi,
imam cca. 10 let izkušenj iz izdelave spletnih trgovin in sedaj že 6 let izkušenj spletnega marketinga - povišanja spletne prodaje. Mojim strankam konstantno dvigam mesečni promet za različne izdelke in jim svetujem kako povišati prodajo, sedaj bi rad šel v svoje spletne trgovine.

Moj plan je pridobiti poslovnega partnerja, ki bi mi pomagal pri zadevah kjer sem najslabši torej pri iskanju zanimivih produktov za SLO in EU market, pri nabavi, podpori strankam ter odpošiljanju. Torej jaz postavim webshope, kampanije ter upravljam tehniko, partner pa skrbi za vse ostalo.

Zaželjeno je, da imaš že nekaj izkušenj pri iskanju dobaviteljev, importu ali exportu, spletni prodaji, pripravi vsebin, embalaž in vse kar spada zraven.

Več info na PM. Hvala.
 

roginc
Uradnik
Prispevkov: 50
Pridružen: 09 Mar 2016, 10:45

Re: Iščem poslovnega partnerja za spletno prodajo.

OdgovorNapisal/-a roginc » 14 Avg 2018, 09:01

poslano sporočilo v zs

Stabilizator
Rookie
Prispevkov: 6
Pridružen: 13 Maj 2020, 13:30

Re: Iščem poslovnega partnerja za spletno prodajo.

OdgovorNapisal/-a Stabilizator » 27 Maj 2020, 12:26

Pozdravljeni,

Najprej, kako aktualen je vas oglas?

Bom skusal biti cimbolj konkreten, a neka odlocitev vseeno zahteva svoj cas. Sem iz Postojne, 41.

Nekako zelim iti v poslovne vode, ampak sam ne, ker nimam takih izkusenj.

Moja ideja gre v smeri, da najdem nekoga, ki ima ali dolocena znanja ali ze ima neko artikulirano idejo o poslu ali dolocene izkusnje za zacetek skupnega posla, kjer bi doloceno financno investiranje bilo sigurno, nisem za tveganja. Ravno koncujem zaposlitev v spletni trgovini za oblacila kot administrator, sicer sem ekonomist po poklicu.

Jaz se nisem imel svojega podjetja ali deloval sam, zato sem potipal na tem forumu, kaj se ponuja. Kaj lahko poveste se o vasi trgovini? Mogoce podate kaksne financne kazalce.

Nakup neke spletne trgovine, ki je ze utecena, pride v postev. Spletna trgovina ali vodenje neke trgovine bi morda se najbolj prislo v postev.

Moj prispevek bi bil bolj v smislu vodenja tekocega posla, narocil, nabave, dostave, komercialnih del. Nimam pa znanja za spletno oglasevanje, SEO in podobne zadeve, potrebne za uspesno poslovanje spletne trgovine. Ste vi ta tem podrocju bolj izkuseni, da posredujete to znanje?

Zanima me tudi, ali ste v casu vasega oglasa dobili kaksno osebo, ki bi bila pripravljena kupiti? Oz. ce imate kaksno osebo, ki ne bi sama, ampak se z enim poslovnim partnerjem, sla v nakup trgovine.

Trenutno sem se v zgodnji fazi, bolj tipam, za neko odlocitev bo potreben cas. Doloceno financno investicijo sem pripravljen dati za res artikulirano idejo oz. se raje za ze nek utecen posel, ki bi ga nadgrajeval se vsaj z enim poslovnim partnerjem.

Zaenkrat toliko.

Lp,
Borut


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: Bing [Bot] in 4 gostov