Video produkcija, ki vas posluša

Zanima nas kdo ste in kaj delate. Morda najdemo možnosti za sodelovanje.
Markog
Prispevkov: 2
Pridružen: 23 Feb 2019, 16:03
Kraj: Kranj
Kontakt:

Video produkcija, ki vas posluša

OdgovorNapisal/-a Markog » 23 Feb 2019, 16:28

Pozdravljeni!

Za začetek bi rad vsem podjetnikom čestital za pogum, vztrajnost in seveda željo po podjetništvu. Tudi sam se na začetku svoje poslovne poti nisem zavedal vseh preprek in izzivov, katere prinese samostojna poslovna pot, zato vam tudi iz srca želim čimveč uspehov in dobrega počutja. Iz tega razloga, sem nato tudi ustvaril svoje podjetje, ki se ukvarja z video produkcijo, ampak namesto samo snemanja raznih video predstavitev, reklam in podobno, sem se želel usmeriti predvsem v reševanje težav, s katerimi se podjetniki soočajo, preko video vsebin.

Največkrat imajo podjetja ali podjetniki težavo z prepoznavnostjo, ker ljudje ne poznajo ne njih ne njihove storitve/izdelka, pa čeprav je lahko podjetje izjemno zanimivo kot tudi njihovi produkti. V trenutni ekonomski rasti ima marsikatero podjetje velike težave z iskanjem novega kadra, le ta pa ne pozna podjetja in se za to podjetje ne odloči. Zaposlitev tudi ni samo plača, saj jo iskalci zaposlitve uvrščajo na tretje mesto, za odnosi in za strokovno rastjo znotraj podjetja, kot primer. V simpatičnem videu, lahko predstavimo tako odnose v vašem podjetju, kot tudi možnosti strokovne rasti. Aplikacije video vsebin za vašo dobrobit, so neomejene.

Z video produkcijo, rešujemo težave podjetij tako, da preko videa zgradimo zanimanje za znamko (branding), ta podjetja in njihove produkte predstavimo, naredimo reklamo, izdelujemo branding filmčke za socialna omrežja in še veliko več. Pri tem pa poslušamo vaše želje, predloge, vizijo in filozofija, katero predstavljate.

Če ste nekdo, ki bi radi dosegli na poslovni poti kaj več in če imate kapaciteto za širitev, potem nas le kontaktirajte in če najdemo skupno pot, bomo z vami z veseljem sodelovali.

Obiščite nas na: https://www.spartaq.com/

Lep pozdrav,
Marko
 

doradorohty
Prispevkov: 1
Pridružen: 13 Okt 2021, 12:08

Re: Video produkcija, ki vas posluša

OdgovorNapisal/-a doradorohty » 13 Okt 2021, 12:10

Živjo, tukaj je moj nasvet. Oče se ukvarja z mizarstvom. Je odličen mizar a se na tehnologijo ne spozna najbolj. Predlagal sem mu naj za povečanje prometa posname kratek video za promocijo svoje storitve, pri čemur naj mu pomaga video produkcija. Na začetku ni bil popolnoma prepričan a je po pogovoru z ekipo upsquare spremenil svoje mnenje. Vse delo je opravila ekipa in naredila posnetke v njegovi delavnici . Oče je bil zares navdušen nad videoprodukcijo, prav tako pa se je povečala njegova prepoznavnost. Sedaj se že dogovarja za nov video in TV oglas, saj je res zadovoljen.
Zadnjič spremenil doradorohty, dne 20 Okt 2021, 13:01, skupaj popravljeno 1 krat.

Mila_M
Prispevkov: 1
Pridružen: 19 Okt 2021, 08:16

Re: Video produkcija, ki vas posluša

OdgovorNapisal/-a Mila_M » 19 Okt 2021, 08:31

zdravo, hvala za predstavitev!
( https://pro-marketing.si/vsebinski-marketing/)


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost