Slovaška spletna prodaja, pošiljanje z odkupnino

FranzP
Prispevkov: 3
Pridružen: 14 Avg 2019, 22:52

Slovaška spletna prodaja, pošiljanje z odkupnino

OdgovorNapisal/-a FranzP » 07 Jan 2020, 00:36

Prosim za pomoč glede spletne prodaje izdelkov na Slovaškem. Nič mi ni jasno, kako se organizirati da bi stekla prodaja po povzetju na Slovaškem, kartice in paypal ne pomagajo k prodaji. Ali ima kdo izkušnje ali bi morda uporabil GLS, nekaj sem bral da oni omogočajo pošiljke z odkupnino na Slovaško in Češko. Me pa zanima tudi kako je, če odprem podjetniški bančni račun na Slovaškem in ali je to zahteven projekt. Sedaj imam sedež podjetja v Sloveniji, bančni račun pri NLB, v glavnem spletna prodaja se vrši v SLO in nekaj na HR. Sedaj pa bi želel razširiti prodajo vsaj na Slovaško, ker imajo EUR in pa na Češko. Vsaka spodbudna ideja, nasvet, priporočilo ali tudi kontakt, bom hvaležen.
Firma DPD je zelo draga in ne pride v poštev, ker imam izdelke nizkega cenovnega razreda, težina pošiljke cca do 1 kg.
 

darkside
Vodja projektov
Prispevkov: 179
Pridružen: 17 Jun 2012, 18:38

Re: Slovaška spletna prodaja, pošiljanje z odkupnino

OdgovorNapisal/-a darkside » 07 Jan 2020, 08:40

Kolikšna je cena artikla, ki ga prodajaš, koliko je skupno s poštnino, koliko bi prišlo, če bi DPD poslal kot odkupnino kot praviš da je zelo drag. Ter koliko takšen artikel stane na Slovaškem?

Vzrok je lahko končna cena, ki je zaradi poštnine previsoka, ali pa poštnina nekje toliko kot artikel. Osebno ne naročujem, če je poštnina nekje toliko kot artikel. Razen, če vzamem količino. Pa še tukaj je potem odvisno za kaj sploh gre in ali potrebujem večjo količino.

matejchek22
Prispevkov: 4
Pridružen: 25 Jan 2020, 09:18

Re: Slovaška spletna prodaja, pošiljanje z odkupnino

OdgovorNapisal/-a matejchek22 » 25 Jan 2020, 09:34

po moji logiki se splača iz slovenje v tujino prodajat samo kitajske izdelke cenovnega ranga do 50 eur in pa morajo biti majhni...

za vse ostalo rabiš imeti gor skladišče to pa so stroški in logistično je težko manevrirat zadevo


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov