Center za osebnostno rast - iščem investitorja

Zaposlitveni oglasi niso iskanje poslovnega partnerja.
Sinergija777
Prispevkov: 1
Pridružen: 13 Avg 2023, 06:33

Center za osebnostno rast - iščem investitorja

OdgovorNapisal/-a Sinergija777 » 13 Avg 2023, 06:55

Pozdravljeni.

Iščem investitorja za uresničitev podjetniške ideje - odprtje centra za osebnostno rast. Ukvarjam se s psihološkim svetovanjem in masažami ter imam svoj sp.

Imam psihološko izobrazbo ter več opravljenih tečajev za različne vrste masaž (klasična, športna, terapevtska itd.). Eno izobraževanje za maserje sem opravila tudi v tujini (London), z masažo se ukvarjam že 10 let. V preteklosti sem imela tudi svoj masažni salon, ki pa sem ga morala zaradi pomanjkanja financ, ki bi ga namenila v oglaševanje svojih storitev, zapreti.

Tako da sedaj bi potrebovala investitorja ali pa posojilo za najem ustreznega prostora za izvajanje omenjenih storitev ter začetno oglaševanje. Naj omenim le še to, da investicija ne bi bila visoka, saj najem primernega prostora stane max 500€ na mesec, potrebovala bi max 1.500€ do 2.000€ za start, ki sem jih seveda pripravljena vrniti z obrestmi oziroma sodelovati z investitorjem na dolgi rok (delitev ustvarjenega dobička). Stalno se izobražujem na področju osebnega in poslovnega razvoja, trenutno na področju upravljanja, vodenja masažnega salona (management) ter delam tudi online tečaj za "cuddle professional", ker me tudi to zanima in veseli.

Več o meni in načinu mojega dela (psihološko svetovanje), si lahko ogledate na spletni strani svetovalnicadelfin.com.

Moja vizija je pomagati čim več ljudem in jih s svojimi uslugami opolnomočiti, da zaživijo bolj polno in kakovostno življenje, še posebej pa, da v sebi najdejo notranji mir, ki ga mnogi med nami pogrešajo. Želim si pomagati ljudem in njihova dobrobit mi je nedvomno pred ustvarjanjem dobička.
Iščem investitorja s podobnimi vrednotami in perspektivo.

Prosim, da se name obrnete le tisti, ki ste v svojih namenih iskreni, resni in dobronamerni.

Vaše zaupanje vame bi se bodočemu investitorju povrnilo na najboljši možen način, kjer bi bili vsi zadovoljni. Sem za srčno in iskreno sodelovanje, sem poštena in kdor se je prebral v vsem zapisanem, lepo vabljen, da me čim prej kontaktira. Lahko mi pišete na email svetovalnicadelfin@gmail.com ali pokličete na 068 608 883.

Najlepša hvala in lep pozdrav.

Meti
 

William
Rookie
Prispevkov: 5
Pridružen: 01 Okt 2013, 16:42

Re: Center za osebnostno rast - iščem investitorja

OdgovorNapisal/-a William » 06 Sep 2023, 21:22

Živjo,
če je zadeva še aktualna in če ima dobro zastavljene realne plane , bi me zanimalo pristopiti kot investitor, lahko tudi za daljše obdobje.
Kontaktiram na mail.
Lp


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov