"Oddam" delujoč d.o.o.

Prodajanje, kupovanje, nudenje storitev, prodaja podjetij in spletnih strani, ponujanje dela.
BorutZoran

"Oddam" delujoč d.o.o.

OdgovorNapisal/-a BorutZoran » 22 Apr 2024, 14:07

"Oddam" d.o.o., delujoč od leta 2006.

Ponudba zajema d.o.o. kot tak, tri spletne strani (osnovna je ravnokar popolnoma nova - prenovljena, + 2 dodatni spletni domeni, baza emailov z okoli 2000 slovenskimi naslovi in še nekaj iz ex-yu in zaloga na dan prevzema. Kar pa je najpomembnejše - s prevzemom dobite tudi vse poslovne dogovore z dobavitelji, kjer imamo pri večini dogovorjene zelo dobre nabavne pogoje, cene in roke plačila pri večini 30 del.dni.

Podjetje neprekinjeno deluje od l. 2006 in ves ta čas uspešno posluje, brez dolgov ali kakšnih drugih obveznosti. V firmi sem zaposlen samo jaz (kot direktor in lastnik). Dejavnost podjetja je prodaja trgovinske opreme (police, regali, stojala), izložbene lutke in oznake in stojala za cene, akcije in še precej več. Večinoma se izdelki naročajo po naročilu za znane kupce (podjetja), zato velika zaloga kot taka ni nujno potrebna.

Kaj to pomeni - da "oddam"? Sem dobri dve leti pred upokojitvijo. Lansko leto sem zaključil dokaj uspešno, decembra je bil celo rekorden mesec. Če podjetje zaprem, s tem prikrajšam vse stranke, s katerimi delam to ni v redu, če podjetje predam nekomu, ki bo nadaljeval s poslovanjem, pa bo posel tekel naprej, nekdo mlajši pa ga lahko razvije do neslutenih možnosti. Seveda ni nič zastonj in brez denarja ne bo šlo. Potrebovali boste približno toliko denarja, kot bi ga, če bi d.o.o. odpirali na novo. Le s to razliko, da tu dobite praktično vse narejeno. Samo prevzamete in delate naprej.

Za poslovanje potrebujete samo primerno pisarno in priročno skladišče (lahko je tudi garaža).

Vas zanima?

Za več informacij me kontaktirajte preko foruma.

Psodelovanje
Rookie

Re: "Oddam" delujoč d.o.o.

OdgovorNapisal/-a Psodelovanje » 25 Apr 2024, 00:58

Pozdravljeni,

Lahko vec informacij na info@salybearstudio.com?

Hvala

podjetnik sem
Rookie

Re: "Oddam" delujoč d.o.o.

OdgovorNapisal/-a podjetnik sem » 30 Jun 2024, 22:13

Pozdravljeni,

Ali je zadeva še vedno aktualna?

Hvala

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov