Brezplačna spletna stran za promocijo Slovenije na WIX platformi

Spletne strani in trgovine, upravljanje z domenami, ocene projektov in komentarji.
ZorcElp
Prispevkov: 2
Pridružen: 06 Dec 2016, 17:39

Brezplačna spletna stran za promocijo Slovenije na WIX platformi

OdgovorNapisal/-a ZorcElp » 12 Jun 2019, 22:54

Pozdravljeni,

Pred dobrim letom sem začel z izdelavo spletne strani za promocijo Slovenije https://www.loveinslovenia.com/, malce drugačne, predvsem pa preproste in pregledne, predvsem za tiste obiskovalce, ki se še odločajo in mogoče za Slovenijo še niti slišali niso. Pred kratkim sem jo uspel toliko dodelati, da sem jo objavil, je pa to nekje 10-15 % tistega, kar imam še v glavi.

Spletno stran sem postavil popolnoma sam (načrt, vsebina, oblikovanje) in sicer na WIX platformi https://www.wix.com in moram reči, da dela zaenkrat povsem zadovoljivo. Dejstvo je, da so takšne platforme sicer praviloma namenjene za bolj preproste spletne strani, ampak moja stran je dokaz, da se da tudi kaj bolj kompleksnega narediti (predvsem je veliko povezav na nivoju glavnih strani in podstrani). Prejšnji teden sem se obrnil na enega od precej znanih slovenskih izdelovalcev spletnih strani (predvsem zaradi možnosti SEO optimizacije) in mi je njihov svetovalec rekel (potem ko je pregledal mojo spletno stran), da bi pri njih izdelava takšne spletne strani prišla nekje od 3.000 do 5.000 €.

So sicer tudi določene pomanjkljivosti, ampak glede na to, da nimam popolnoma nobenega programerskega znanja in zelo malo denarja, mi je to prišlo čisto prav. Če hočeš po objavi spletne strani odstraniti njihove oglase, potem se seveda plačuje, ampak konec koncev moraš tudi, če ti nekdo izdela spletno stran, še vedno plačevati prostor na strežniku in neko podporo.

Na ta forum pišem iz dveh razlogov:
1.) Če želi kdo postaviti sam spletno stran in ga zanima možnost samostojne izdelave spletne strani na WIX platformi, potem lahko pomagam s kakšno informacijo, nasvetom… glede na to, da sem šel sam že čez to. Poudaril bi rad, da jaz od tega nimam nič, s kakšno koristno informacijo želim le pomagati tistim, ki začenjajo svojo podjetniško pot in jim vsak € pride prav. Vzame pa takšna izdelava spletne strani seveda nekaj časa in na to morate računati… Pa še nekaj: če rabite brezplačni poslovni mail na vašo domeno, potem svetujem ZOHO mail https://www.zoho.com/mail/. Je popolnoma brezplačen v okviru ene domene (jaz imam trenutno dva e-naslova na eno domeno, pa bi lahko še dodajal). Za začetek je čisto v redu, če se vam kasneje obseg e-pošte zelo poveča in morate preklopiti na plačljivo varianto, pa je tudi potem ceneje kot npr. Google domenski mail.

2.) Glede na to, da je moja spletna stran pravkar lansirana, iščem predvsem dodatne možnosti promocije. Izziv je predvsem v tem, da je turizem najbolj konkurenčna panoga na spletu (in drugje), posledično je kakršna koli promocija na tem področju kompleksen in predvsem drag projekt. SEO optimizacijo so mi v začetni fazi celo odsvetovali (zaradi stroškov in vprašljivega rezultata) in mi priporočali osredotočanje na socialna omrežja. Vesel bi bil torej kakršnega koli nasveta iz tega področja, prav tako pa bom vesel vsakega vašega klika, všečka in delitve.

Spletna stran:
https://www.loveinslovenia.com/
Pišete mi lahko na:
info@loveinslovenia.com

Želim vam veliko poslovnih uspehov in vse dobro!
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov