Prodamo utečeno spletno trgovino

Prostor za vpisovanje idej, poslovnih priložnosti ter izmenjavo idej. Oglasi niso poslovne priložnosti.
duck_05as
Prispevkov: 2
Pridružen: 21 Nov 2019, 21:07

Prodamo utečeno spletno trgovino

OdgovorNapisal/-a duck_05as » 21 Nov 2019, 21:28

Prodamo spletno trgovino z otroškimi oblačili in dodatki; torej celoten posel tudi zalogo. Spletna trgovina posluje že 8let, je znana in dobro pozicionirana na Googleu. Na Facebook profilu imamo cca 20.000 sledilcev, na Instagramu pa malo manj kot 1000 (tam nismo preveč aktivni). Poleg zaloge posredujemo tudi vse kontakte dobaviteljev, s katerimi lahko sodelujete še naprej. Vsa roba, ki jo imamo je evropskih proizvajalcev. Spletna trgovina še vedno posluje in zaloga se spreminja.

Možnost nakupa tudi samo zaloge.

Za vse informacije pišite v zs.
 

Stabilizator
Rookie
Prispevkov: 5
Pridružen: 13 Maj 2020, 13:30

Re: Prodamo utečeno spletno trgovino

OdgovorNapisal/-a Stabilizator » 26 Maj 2020, 21:07

Pozdravljeni,

Najprej, kako aktualen je vas oglas? Se vedno prodajate spletno trgovino?

Bom skusal biti cimbolj konkreten, a neka odlocitev vseeno zahteva svoj cas. Sem iz Postojne, 41.

Nekako zelim iti v poslovne vode, ampak sam ne, ker nimam takih izkusenj.

Moja ideja gre v smeri, da najdem nekoga, ki ima ali dolocena znanja ali ze ima neko artikulirano idejo o poslu ali dolocene izkusnje za zacetek skupnega posla, kjer bi doloceno financno investiranje bilo sigurno, nisem za tveganja. Ravno koncujem zaposlitev v spletni trgovini za oblacila kot administrator, sicer sem ekonomist po poklicu.

Jaz se nisem imel svojega podjetja ali deloval sam, zato sem potipal na tem forumu, kaj se ponuja. Kaj lahko poveste se o vasi trgovini? Mogoce podate kaksne financne kazalce.

Nakup neke spletne trgovine, ki je ze utecena, pride v postev. Spletna trgovina ali vodenje neke trgovine bi morda se najbolj prislo v postev.

Moj prispevek bi bil bolj v smislu vodenja tekocega posla, narocil, nabave, dostave, komercialnih del. Nimam pa znanja za spletno oglasevanje, SEO in podobne zadeve, potrebne za uspesno poslovanje spletne trgovine

Zanima me tudi, ali ste v casu vasega oglasa dobili kaksno osebo, ki bi bila pripravljena kupiti? Oz. ce imate kaksno osebo, ki ne bi sama, ampak se z enim poslovnim partnerjem, sla v nakup trgovine.

Trenutno sem se v zgodnji fazi, bolj tipam, za neko odlocitev bo potreben cas. Doloceno financno investicijo sem pripravljen dati za res artikulirano idejo oz. se raje za ze nek utecen posel, ki bi ga nadgrajeval se vsaj z enim poslovnim partnerjem.

Zaenkrat toliko.

Lahko mi pisete na: olabilir78@gmail.com

Lp,
Borut


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost