PRODAMO: Spletna trgovina

Prodajanje, kupovanje, nudenje storitev, prodaja podjetij in spletnih strani, ponujanje dela.
LLboss
Rookie
Prispevkov: 10
Pridružen: 19 Jan 2016, 21:59

PRODAMO: Spletna trgovina

OdgovorNapisal/-a LLboss » 12 Maj 2020, 17:42

Pozdravljeni,

na prodaj je spletna trgovina s celotno zalogo. Gre za prodajo raznovrstnih inovativnih produktov za dobro počutje in zdravje, dom in vrt, prosti čas in zabavo, otroke in hišne ljubljenčke.

Skupaj je v prodaji trenutno 32 različnih produktov, vsak izdelek ima različno število zaloge (od 8 do 24) - skupno je na zalogi okrog 450 produktov. Vsi so kakovostni, zanimivi in v privlačni prodajni embalaži, priložena je tudi slovenska deklaracija. Trgovina je postavljena na Woocommerce platformi.

Zaradi pomanjkanja časa, so bili v obdobju 3 tednov testirani zgolj 3 produkti s plačljivimi Facebook oglasi. Ker so vsi produkti primerni za impulzivno nakupovanje, je Facebook platforma idealna za oglaševanje le-teh in je tukaj še ogromno prostora za rast. Vsi 3 produkti so bili razprodani že pred poskusom optimizacije oglasov. V povprečju je bil ROAS od 3 do 5, na nekaterih Adsetih tudi do 15. Prilagamo tudi landing page, ki se je izkazal kot zmagovalec pri vseh produktih.

https://i.imgur.com/QJNn7B5.png

Za en produkt je bila narejena tudi SEO optimizacija in zanj že prejemamo organična naročila iz Googla. Kupcu priložimo tudi dodatno domeno, na kateri lahko vzpostavi dodatno trgovino in bo SEO optimizacija le-te veliko lažja, rezultati pa bodo veliko hitrejši.

https://i.imgur.com/aKUmaHT.png

Priložimo kontakt europskega dobavitelja.

Za več informacij smo vam na voljo na media@jalubo.com ali na ZS.
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost