Subway Slovenija išče nove franšizije

Zaposlitveni oglasi niso iskanje poslovnega partnerja.
odprisubway
Prispevkov: 1
Pridružen: 03 Jun 2020, 12:35

Subway Slovenija išče nove franšizije

OdgovorNapisal/-a odprisubway » 03 Jun 2020, 12:47

Subway Slovenija išče nove investitorje!

Subway je v Sloveniji odprl svoja vrata leta 2013. Danes imamo 4 poslovalnice - 3 v Ljubljani in eno v Kopru. Še vedno pa je Slovenija polna neizkoriščenega potenciala.

Subway ponuja preverjen poslovni model, ki uspeva po celem svetu. Gre za franšizni sistem, ki omogoča poslovanje pod jasno določenimi pravili in enim najmočnejših brandov na celem svetu. Primeren je za ambiciozne posameznike, ki bi radi preskočili začetne ovire na podjetniški poti in se izognili odvečnim stranpotem.

Pogoji odprtja so precej enostavni, vse kar potrebujete je kapital in dobro pripravljen poslovni načrt, ogromno pa je tudi odvisno od lokacije, kjer bi restavracijo odprli. Pri tem je Subway bistveno bolj fleksibilen kot naši franšizni konkurenti, saj je v zadnjih letih dodobra dodelal "Fresh forward" program, ki potencialnim franšizijem omogoča iskanje manjših prostorov na bolj izpostavljenih lokacijah.

V kolikor vas zanima več obiščite našo spletno stran, kjer lahko pustite tudi svoj kontakt. Z veseljem vam naš poslovni model in odprtje poslovalnice predstavimo še bolj podrobno.

Spletna stran: fransiza.info

SUB d.o.o.
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost