Investiram v idejo ali podjetje

Prostor za vpisovanje idej, poslovnih priložnosti ter izmenjavo idej. Oglasi niso poslovne priložnosti.
podjetnikkk
Pripravnik
Prispevkov: 30
Pridružen: 31 Jan 2017, 14:01

Investiram v idejo ali podjetje

OdgovorNapisal/-a podjetnikkk » 11 Jul 2020, 10:07

Živjo,

Iščeš zagonska sredstva za start-up podjetje ali širiš svoj že obstoječi posel ali pa se je vse skupaj zataknilo pri sicer odlični poslovni ideji?

Zanimajo me ideje in projekti na področju turizma, kmetijstva, hrane, spletne prodaje, inovacij, tehnologije, IT, mogoče celo gostinstva.

Za samo obliko sodelovanja je vse odvisno od projekta/posla/ideje, verjetno bi nastopil kot investitor ali partner, vse je stvar dogovora in skupnih interesov.

Svoje želje mi pošlji v zasebno sporočilo, kjer si v primeru, da mi bo projekt zanimiv, izmenjamo kontakte.

Anže
 

Picopek
Prispevkov: 2
Pridružen: 11 Nov 2019, 11:46

Re: Investiram v idejo ali podjetje

OdgovorNapisal/-a Picopek » 16 Jul 2020, 10:25

Pozdravljeni, poslal sem Vam zasebno sporočilo. LP

Luka polži
Prispevkov: 3
Pridružen: 10 Jun 2020, 13:16

Re: Investiram v idejo ali podjetje

OdgovorNapisal/-a Luka polži » 17 Jul 2020, 11:39

Poslal sem vam zasebno sporocilo.
Prosim kontaktirajte me ce se tudi vam ideja zdi zanimiva.lp
medo89cadez@gmail.com

BOWmyleather
Prispevkov: 3
Pridružen: 01 Jan 2021, 00:23

Re: Investiram v idejo ali podjetje

OdgovorNapisal/-a BOWmyleather » 01 Jan 2021, 00:46

Spoštovani,

Pošiljam vam opis projekta »BOW« - Box Over the World.
KDO SMO:
Smo majhna skupina vztrajnih raziskovalcev z inovativno, predvsem pa globalno visoko tehnološko rešitvijo problema predelave vseh vrst odpadnega usnja.
ZA KAJ GRE:
Usnjarska industrija vsako leto pri razrezu kož ustvari milijone ton različnega odpadnega usnja. Drugih rešitev, kot je sežig in zakop usnja ob njegovi predelavi ni. Alternativa je samo prodaja koščkov usnja čevljarski industriji in industriji drobne galanterije. Vso to odpadno usnje je predhodno potrebno ustrezno skladiščiti, ga ločiti po kvaliteti in barvi ter varovati. Vse to predstavlja logistični zalogaj in predvsem dodaten strošek. Odkupne cene odpadnega usnja so v zadnjih letih strmoglavile tako, da smo pričeli iskati nekaj novega.
REŠITEV:
Do rešitve smo prišli med zanimivim razgovorom treh nosilcev projekta BOW. Problema smo se lotitli iz popolnoma druge perspektive. Na inovativen način milijone ton odpadnega usnja v 100% znova obdelamo in vrnemo tej isti industriji, ki je ta odpad tudi ustvarila. Lastnosti usnja po tehnologiji BOW bodo predvsem izboljšane. Zanimive bodo predvsem nove oblike uporabnosti usnja BOW, ki jih danes ni nikjer v svetu. Unikatnost bo poseben segment in samo naša tržna niša.
Našo tehnološko rešitev smo predstavili na inštitutu. Po treh mesecih preverjnja so nam poslali dokument, pisno potrditev, da takšnega postopka predelave usnja, kot je tehnologija BOW, svet ne pozna. S svojimi partnerji so pripravljeni kot družbeniki aktivno sodelovati v projektnem podjetju ter razvoju in izdelavi prototipa (cca. 3 do 5 mesecev) in končnega izdelka (dodatnih cca. 4 mesecev).

KDO SO NAŠI DIREKTNI KUPCI:
IT INDUSTRIJA. GRADBENISTVO
CEVLJARSKA INDUSTRIJA
AVTO INDUSTRIJA
AVIO INDUSTRIJA
YACHTING INDUSTRIJA
POHISTVENA INDUSTRIJA
MODNA INDUSTRIJA
INOVATIVNA PRODUKCIJA

OBLIKA SODELOVANJA:

Družbenik,
investitor

KAJ PRIDOBIMO:

Zaščiteno inovativno tehnologijo,
naravni monopol v panogi,
inovativne proizvode – 100% tržni delež,
znane kupce, znan trg (svet)
trgovanje s CO2 kuponi,
visoke donose,(promet EU – cca200 mrd)
licenčnine

OKOLJSKA IN DRUŽBENO ODGOVORNA MERILA:
S tehnologijo BOW ne onesnažujemo sveta s toplogrednimi plini. Tehnologija omogoča 100% krožno gospodarjenje te surovine, ki posledično več ne zahteva posekov gozdov za pašnike. Tehnologija BOW ne zastruplja vode in nima negativnega vpliva na ljudi, kot je to značilno za zastarele postopke izpiranja kož (za 1m3 kož porabijo do 150m3 čiste vode).
ETIČNA MERILA:
Tehnologija BOW je izredno humana saj bo pri življenju ohranila samo pri enem znanem proizvajalcu cca 10 - 20.000 živali dnevno.
Vseh podatkov in možnosti povezanih z razvojem te tehnologije ne gre zapisati, saj jih je enostavno preveč.
Pri mojem delu, trgovanju z odpadnim usnjem se je pojavil problem, ki pa so ga v trenutku navdiha rešile tri 'odprte glave'. Da dosežemo zastavljen cilj želimo ob sebi partnerja, ki bo z nami ujel bistvo tehnologije in videl priložnost, ki ni samo dobičkonosna, temveč tudi zelo humana in naravi prijazna. Nikoli ni prepozno začeti svetu tudi vračati.
V kolikor Vas zanima več in razmišljate kako, kot partner sodelovati v realnem in inovativnem razvoju tehnologije, kakršne svet predelave usnja ne pozna smo Vam pripravljeni odgovoriti na vaša vprašanja povezana z rizikom, lastniškim deležem, časovnico, pričakovanim dobičkom in še na katero.
Lep pozdrav

Dario Džankić
Tel.: ++386 (0)70 744 825
E: bow.myleather@gmail.com


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov