POSLOVNI PARTNER - začetek posla

Zaposlitveni oglasi niso iskanje poslovnega partnerja.
5EspiSi1
Prispevkov: 2
Pridružen: 27 Sep 2020, 17:09

POSLOVNI PARTNER - začetek posla

OdgovorNapisal/-a 5EspiSi1 » 05 Apr 2021, 09:48

Iščem poslovnega partnerja posameznika , s katerim bi se podala na novo poslovno pot. Na kakšen način bi sodelovali se dogovorimo , sem odprt za več opcij. Imam že odprto podjetje , ki pa še ne dela na polno. Usmeril bi se v storitveno dejavnost , na primer : montaža pohištva , vzdrževanje vrtov , hišniška popravila , beljenje , postavljanje in obnavljanje ograj……..(odprt za predloge……..).
Iščem nekoga s katerim bi skupaj začela posel , kateri se zaveda da je na začetku poti potrebnega kar nekaj odrekanja , vlaganja in potrpežljivosti. In kateri se zaveda da bo zaslužek prišel malo kasneje.
 

Ivangom
Prispevkov: 1
Pridružen: 16 Apr 2021, 11:34

Re: POSLOVNI PARTNER - začetek posla

OdgovorNapisal/-a Ivangom » 16 Apr 2021, 13:12

Iščemo poslovnega partnerja, ki bi z našo firmo sodeloval pri določenih projektih, katere bodo delali posamezni delavci različnih strok. Če iščete poslovnega partnerja ali če ste zainteresirani, da bi skupaj z našo firmo sodelovali in začeli skupen projekt z vašim podjetjem, nas kontaktirajte. Imamo znanje in izkušnje iz 30 let delovanja v Sloveniji, kjer smo sodelovali pri izdelavi in vgradnji konstrukcij in reduktorjev za izdelavo dvigal v kovinski industriji, železarnah, elektrarnah, termoelektrarnah, avtomobilski industriji in popravilih vlečnic in vgradnja novih Vlečne enote in vgradnja novih, prometna tehnika, strojništvo in jeklene konstrukcije. Zdaj so naš cilj predvsem veliki projekti v Nemčiji. Vse ostale informacije o nas in naši firmi najdete tudi na naši spletni strani:
Slovaška firma: https://www.gwm-bratislava.com
Nemška firma: https://www.gom-montage-deutschland.com

gasijo
Rookie
Prispevkov: 9
Pridružen: 13 Mar 2021, 19:01

Re: POSLOVNI PARTNER - začetek posla

OdgovorNapisal/-a gasijo » 26 Apr 2021, 15:43

Kontaktirajte me na : dota.resitve@gmail.com

storitve
Prispevkov: 3
Pridružen: 04 Sep 2019, 11:49

Re: POSLOVNI PARTNER - začetek posla

OdgovorNapisal/-a storitve » 03 Maj 2021, 08:15

5EspiSi1 napisal/-a:Iščem poslovnega partnerja posameznika , s katerim bi se podala na novo poslovno pot. Na kakšen način bi sodelovali se dogovorimo , sem odprt za več opcij. Imam že odprto podjetje , ki pa še ne dela na polno. Usmeril bi se v storitveno dejavnost , na primer : montaža pohištva , vzdrževanje vrtov , hišniška popravila , beljenje , postavljanje in obnavljanje ograj……..(odprt za predloge……..).
Iščem nekoga s katerim bi skupaj začela posel , kateri se zaveda da je na začetku poti potrebnega kar nekaj odrekanja , vlaganja in potrpežljivosti. In kateri se zaveda da bo zaslužek prišel malo kasneje.oj.
Piši v zs.

Domeen
Prispevkov: 1
Pridružen: 03 Maj 2022, 14:34

Re: POSLOVNI PARTNER - začetek posla

OdgovorNapisal/-a Domeen » 03 Maj 2022, 14:38

Lep pozdra,

Me lahko kontaktirate glede sodelovanja na domen_k@hotmail.

Hvala
Domen
 


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov