Pravila za uporabnike foruma portala mladipodjetnik.si:

Borut Borštnik
MP strokovni sodelavec
Prispevkov: 2486
Pridružen: 09 Mar 2007, 00:09

Pravila za uporabnike foruma portala mladipodjetnik.si:

OdgovorNapisal/-a Borut Borštnik » 12 Feb 2010, 14:36

Pravila za uporabnike foruma portala mladipodjetnik.si:

1. Pri pisanju na forumu vas prosimo, da se čimbolj držite pravopisa. Pišite kratke ter razumljive stavke, zastavljajte kar se da razumljiva vprašanja.
2. Preden zastavljate nova vprašanja vas prosimo, da po forumu pobrskate po morebitnih že obstoječih temah ter svoje vprašanje zastavite tam. Hkrati vas prosimo, da za razjasnitev vaših vprašanj preberete tudi članke na našem portalu. Pomagate si lahko tudi s pogosto zastavljenimi vprašanji na začetku nekaterih tem.
3. Prepovedano je žaljenje in blatenje drugih uporabnikov foruma. Prav tako so prepovedane kakršnekoli grožnje.
4. Strogo prepovedano je promoviranje podjetja preko zasebnih sporočil. Ob prijavi sledi takojšen ban.
5. Vsak uporabnik foruma je lahko registriran z največ enim uporabniškim imenom.
6. Affiliate povezave: affiliate povezave so dobrodošle le v primeru, če se temo podkrepi s koristnimi informacijami o produktu, ki se prodaja prek affiliate sistema. V nasprotnem primeru bodo teme odstranjene, uporabniki pa opozorjeni.
7. Na forumu je prepovedana neposredna promocija dejavnosti podjetij in posameznikov, razen v primeru neprofitnih ali prostočasnih dejavnosti. Kršitelji bodo opozorjeni, v primeru, da gre za očiten spam (prvi post uporabnika komercialno usmerjen), sledi takojšen ban.
8. Podpis v forumu je dovoljen za nekomercialne dejavnosti (privatni blogi, neprofitni projekti, forumi). Za komercialne dejavnosti se obrnite na administratorja.
9. Moderator foruma si pridržuje pravico, da brez opozorila briše sporočila na forumu, v primeru da gre za kršenje enega izmed zgoraj naštetih pravil.
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov