Pozdravljeni!
Ime mi je Bojan in sem besedovalec.
Moj material so besede, ukvarjam se s (pre)oblikovanjem besedil.
Imam registriran s. p. za prevajanje, tolmačenje in druge sorodne storitve.
Prevajam iz več različnih jezikov v slovenščino in obratno, poleg tega pa tudi lektoriram, urejam in pišem besedila za različne namene. Vsako besedilo vam znam spraviti v nek določen ton, diskurz ali register, po potrebi pa znam tudi pisati med vrsticami.
Za to dejavnost (prevajanje) sem se odločil povsem naključno, ko mi je bil ponujen konkreten prevajalski projekt. Ponudba je prišla od gospe urednice, ki je prepoznala moj izjemni kulturni kapital, ki sem si ga (in ga še vedno) plemenitil z branjem in radovednostjo. Posedujem tudi zelo bogat besedni zaklad in se ponašam z nadpovprečno funkcionalno pismenostjo ter drugimi verbalnimi veščinami, zato izpolnjujem vse potrebne pogoje za dobro opravljanje svoje dejavnosti.
Poleg tega sem dejaven tudi kot direktor in soustanovitelj Zavoda Kultipraktik, ki se ukvarja s kulturno dejavnostjo (organizacija dogodkov, založništvo itd).
Priznam, da sem eden iz rastoče množice "prisilnih espejev", ki so se ne po lastni volji lotili podjetništva, ampak to jemljem kot poseben izziv, ki mi omogoča večjo raven osebne svobode kot klasična zaposlitev. Kmalu boste mene in mojo poslovno ponudbo bolje spoznali skozi moje prispevke na forumu.
Naj se še jaz predstavim
|
|
-
Borut Borštnik
- MP strokovni sodelavec
Re: Naj se še jaz predstavim
Lepo pozdravljeni in dobrodošli na našem forumu 
Upam, da najdete kakšnega partnerja.
Upam, da najdete kakšnega partnerja.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost