inomcrm.com

Zanima nas kdo ste in kaj delate. Morda najdemo možnosti za sodelovanje.
inomcrm.com
Prispevkov: 1
Pridružen: 27 Maj 2014, 09:10

inomcrm.com

OdgovorNapisal/-a inomcrm.com » 27 Maj 2014, 11:49

Lepo pozdravljeni!

Naše podjetje je bilo ustanovljeno z mesecem aprilom, tako da smo na trgu še dokaj sveži, pa vendar zagnani in verjamemo, da nam bo uspelo :joy:

Kaj delamo? Vzpostavljamo mrežo kvalitetnih podjetij, ki se nadpovprečno trudijo za svoje stranke z uporabo našega inovativnega mobilnega CRM sistema. Kako, vas zanima? Razvili smo mobilno aplikacijo InomCRM, ki skupaj s sistemom InomCRM prikazuje uspešnost vašega podjetja na osnovi mehkih kazalnikov - usmerili smo se torej k strankam podjetja, s katerimi izvajamo terensko, spletno in telefonsko anketiranje ter inovativno mobilno anketiranje s pomočjo naše druge mobilne aplikacije imenovane SOOP (slikaj-oceni-objavi-prihrani). Slednja je namenjena strankam podjetja, ki je pridruženo naši mreži.

Obe aplikaciji sta dostopni na Google Play in App Store - za uporabo aplikacije InomCRM je potrebno pridobiti uporabniško ime in geslo, medtem ko je aplikacija SOOP popolnoma brezplačna, uporabnik si jo lahko naloži na telefon in takoj začne z uporabo. Deluje tako, da stranka, ki v podjetju, ki je pridruženo naši mreži, opravi nakup ali storitev, slika račun, dopiše kaj ji je bilo v podjetju všeč in kaj ne, pripiše svoj e-mail naslov, pošlje ter prejme ugodnost.

Več o nas si lahko preberete na naši spletni strani http://www.inomcrm.com

V kolikor ste zainteresirani za poslovno sodelovanje, smo dosegljivi na info@inomcrm.com

Lep pozdrav, ekipa InomCRM
 Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov