Moje sanje ali pot do uspeha

Zanima nas kdo ste in kaj delate. Morda najdemo možnosti za sodelovanje.
pinguMB
Uradnik

Moje sanje ali pot do uspeha

OdgovorNapisal/-a pinguMB » 16 Nov 2012, 19:07

Pozdravljeni!

Moje ime je Tine in sem iz Maribora. Star sem 21 let ter sem še študent. Zase lahko rečem, da imam že od otroštva podjetniško žilico, saj sem vedno razmišljal o tem, kakšnega posla bi se lotil (tako online kot offline) oz. kako bi nekaj prodajal. Moj prvi € sem zaslužil prek interneta z raznimi PTC programi, ter sam doma tiskal letake in jih delil po nabiralnikih. Nato sem leta 2008 odkril zelo dobro tržno nišo v uvozu nekaterih artiklov s Kitajske prek dveh največjih tovrstnih portalov DHgate in Aliexpress. Najprej le za sebe, sedaj pa je tega že kar dosti (za sorodnike, znance, kolege, kolege kolegov, itd.). Ker včasih kak izdelek, ki ga imam viška prodam tudi na bolhi in je odziv res dober sem pred letom dni začel razmišljati o odprtju lastne spletne trgovine z takoimenovanimi "gadgeti" oz. low cost izdelki, ki so pri nas novost, ter se jih pri nas ne da tako lahko dobiti oz. sploh ne. Imam že nekaj dobrih kontaktov dobaviteljev tako iz Evrope kot Kitajske. Te izdelke odlikuje nizka cena, ter dobra kvaliteta, kar nam omogoča ponuditi ugodne cene kupcem, nam pa še vedno dober zaslužek. Sedaj je spletna trgovina še v pripravi ravno zaradi mojega slabega finančnega stanja, podjetje pa imam namen odpret ko bo vse porihtano, tako kot mora biti (dobavitelji, certifikati, zaloge,...), seveda pa sem take vrste človek, da ne mislim nečesa delat, predno ne bom 100% v sebe, ter projekt katerega imam namen izpeljati.. V namenu sem imel še pred novim letom ponuditi izdelek na kuponko.si, vendar to še ne bo mogoče ravno zaradi podjetja ter zelo omejenih financ. Zelo bom vesel vsakega nasveta glede nabave, poslovanja in podobno s strani uporabnikov, ki se ukvarjajo s takšnimi in podobnimi stvarmi.

Lep pozdrav

Borut Borštnik
MP strokovni sodelavec

Re: Moje sanje ali pot do uspeha

OdgovorNapisal/-a Borut Borštnik » 16 Nov 2012, 23:39

Dobrodošel na forumu, lepo si opisal svoj zanos. Upam da boš dobil veliko koristnih nasvetov.

Čakamo prva vprašanja.

pinguMB
Uradnik

Re: Moje sanje ali pot do uspeha

OdgovorNapisal/-a pinguMB » 17 Nov 2012, 11:39

Borut Borštnik napisal/-a:Dobrodošel na forumu, lepo si opisal svoj zanos. Upam da boš dobil veliko koristnih nasvetov.

Čakamo prva vprašanja.

Hvala :)

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov