Iščem osebo za pomoč pri poslovanju

Zaposlitveni oglasi niso iskanje poslovnega partnerja.
slananiki
Rookie

Iščem osebo za pomoč pri poslovanju

OdgovorNapisal/-a slananiki » 11 Mar 2015, 14:21

Pozdravljeni.
Zadnjič spremenil slananiki, dne 14 Feb 2017, 00:23, skupaj popravljeno 1 krat.

MaBiz
Uradnik

Re: Iščem osebo za pomoč pri poslovanju

OdgovorNapisal/-a MaBiz » 12 Mar 2015, 01:26

Pozdravljen,
naj ti na začetku povem da omenjeno zadevo igranja stav z banko, investiranjem odstotki in sistemi vplačevanja zelo zelo dobro poznam. Ljudje, ki delajo dobiček na stavah ne prodajajo sistemov na ta način niti ne rabijo tujega kapitala - ampak pustimo sedaj to.
Verjami zadeva s stavami ni takšna kot si misliš ali pa ti zgleda(kljub temu da si sedaj delal plus v parih mesecih). Verjami to ti bodo povedali ljudje ki že več kot 10+ let živijo od tega in vlagajo ogromne cifre.

Preden začnemo Ali si Mark ali Suzana Slana? Da vidmo komu se bo denar zaupal...

1) Imam prav prašanj, po pisanju sodeč mi deluje pisanje naivno, če ni skrivnost Mark koliko si star?
2)Kako dolgo igraš že ta sistem?

3)Skratka Mark, kapital ti lahko uredim... ti pa povej s čim boš garantiral to pogodbo v primeru da ne izpolniš dogovorjenega?
4)Imaš nepremičnino, ali karkoli drugega? Na lepe besede in kos papirja brez kritja ti nihče ne bo dal kapitala...

5) Kdo krije izgubo, ki jo narediš z mojim kapitalom? Jaz ti vplačam 20.000 ti naredis 30% izgube in dvignem preostanek banke to je 14.000... kaj pa mojih 6000€ ki si jih izgubiil? Kako jih boš vrnil in kdaj?
Kaj pa je z 100% dobičkom ki si ga obljubil in ga slučajno ne bo...

6)Kako boš igral, ko ti bo stvnica blokirala vlplačila na max 500€/day.. ? če ti zrihtamo banko 100.000 in bo dnevnega vloga npr do 5% od banke znaša to 5000 vplačila ki pa ga zaradi omejitve ne bos mogel vplačati na željeni listek??

7)Ali mislis igrati samo online ali tudi v fizičnih Slo stavnicah?

To so vse vprašanja, ki zanimajo investitorje...
Glede zakonodaje ne skrbi bomo uredili kot mora biti po zakonu..

lp

slananiki
Rookie

OdgovorNapisal/-a slananiki » 12 Mar 2015, 10:14

MaBiz napisal/-a:Pozdravljen,
naj ti na začetku povem da omenjeno zadevo igranja stav z banko, investiranjem odstotki in sistemi vplačevanja zelo zelo dobro poznam. Ljudje, ki delajo dobiček na stavah ne prodajajo sistemov na ta način niti ne rabijo tujega kapitala - ampak pustimo sedaj to.
Verjami zadeva s stavami ni takšna kot si misliš ali pa ti zgleda(kljub temu da si sedaj delal plus v parih mesecih). Verjami to ti bodo povedali ljudje ki že več kot 10+ let živijo od tega in vlagajo ogromne cifre.

Preden začnemo Ali si Mark ali Suzana Slana? Da vidmo komu se bo denar zaupal...

1) Imam prav prašanj, po pisanju sodeč mi deluje pisanje naivno, če ni skrivnost Mark koliko si star?

3)Skratka Mark, kapital ti lahko uredim... ti pa povej s čim boš garantiral to pogodbo v primeru da ne izpolniš dogovorjenega?
4)Imaš nepremičnino, ali karkoli drugega? Na lepe besede in kos papirja brez kritja ti nihče ne bo dal kapitala...

5) Kdo krije izgubo, ki jo narediš z mojim kapitalom? Jaz ti vplačam 20.000 ti naredis 30% izgube in dvignem preostanek banke to je 14.000... kaj pa mojih 6000€ ki si jih izgubiil? Kako jih boš vrnil in kdaj?

6)Kako boš igral, ko ti bo stvnica blokirala vlplačila na max 500€/day.. ? če ti zrihtamo banko 100.000 in bo dnevnega vloga npr do 5% od banke znaša to 5000 vplačila ki pa ga zaradi omejitve ne bos mogel vplačati na željeni listek??

lp

Pozdravljen.

Najprej ti povem, da ne rabim kapitala drugih ljudi, pač pa želim nove ljudi, nove stranke, ki bi se odločili za to vrsto investiranja. Od tega bi seveda na konci vsi imeli korist. Večji je vložek/kapital, večji profit je na koncu.

Sem prokurist Niki Slana, študent zadnjega letnika marketinga in tik pred diplomo.

1) Starost ne igra velike vloge, saj sem po načinu razmišljanja daleč pred vrstniki.
2) Sistem igram od začetka avgusta naprej.
3) Jaz sem 100% prepričan, da bom izpolnil pričakovano. Lahko to trdim, ker imam toliko informacij na voljo in vem kaj govorim.
4) Kapitala ne boste dali meni, pač pa ga boste investirali in z mojim sistemom tudi v 1 letu povečali.
5) Do sedaj je v več kot 7 mescih bil samo 1 mesec padec kapitala za 5,2%. Torej je 25% res MAXIMALNA meja, katero bi tudi zapisal v pogodbi. Je pa to investicija, tako da je sodelovanje prostovoljno.
6) Igram na Pinnacle Sports stavnici, ki je stavnica z visokimi limiti. Tudi po 5000eur na posamezno stavo dovoljujejo. V primeru, da dajo limit na 1000 eur, se pa odpre nov račun na drugi stavnici, ki je prav tako za visoke vložke in se igra na obeh stavnicah.
7) Igra in investira se samo online. Sistem je enak kot če bi trejdal na borzi, le da je uspešnejši in varnejši.

Lep pozdrav

MaBiz
Uradnik

OdgovorNapisal/-a MaBiz » 12 Mar 2015, 12:00

slananiki napisal/-a:

lp

Pozdravljen.

Najprej ti povem, da ne rabim kapitala drugih ljudi, pač pa želim nove ljudi, nove stranke, ki bi se odločili za to vrsto investiranja. Od tega bi seveda na konci vsi imeli korist. Večji je vložek/kapital, večji profit je na koncu.

Sem prokurist Niki Slana, študent zadnjega letnika marketinga in tik pred diplomo.

1) Starost ne igra velike vloge, saj sem po načinu razmišljanja daleč pred vrstniki.
3) Jaz sem 100% prepričan, da bom izpolnil pričakovano. Lahko to trdim, ker imam toliko informacij na voljo in vem kaj govorim.
4) Kapitala ne boste dali meni, pač pa ga boste investirali in z mojim sistemom tudi v 1 letu povečali.
5) Do sedaj je v več kot 7 mescih bil samo 1 mesec padec kapitala za 5,2%. Torej je 25% res MAXIMALNA meja, katero bi tudi zapisal v pogodbi. Je pa to investicija, tako da je sodelovanje prostovoljno.
6) Igram na Pinnacle Sports stavnici, ki je stavnica z visokimi limiti. Tudi po 5000eur na posamezno stavo dovoljujejo. V primeru, da dajo limit na 1000 eur, se pa odpre nov račun na drugi stavnici, ki je prav tako za visoke vložke in se igra na obeh stavnicah.
7) Igra in investira se samo online. Sistem je enak kot če bi trejdal na borzi, le da je uspešnejši in varnejši.

Lep pozdrav

Zivjo,
hvala za odgovore.
Dobro kakor vidim nobene garancije od koder bi lahko vlagatelj v primeru izgube potegnil svoj vložek ni. Ampak ok.
Igranje od avgusta je relativno kratka doba, profiji ki igrajo 10+ let pravijo da vedno pride črna serija... zato pravim da je ta doba ki jo igraš kratka. Če bi 4 leta delal takšno povečanje banke kot v teh mesecih itd bi bilo lažje reči kako sigurna je zadeva. Ampak pri stavah ni sigurne zadeve verjemi!
To pišem zato, ker ti hočem dobro preden se začneš igrati z velikimi zneski tujih vlagateljev. Zato bodi vedno previden.

Čeprav ti čestitam in upam da boš imel disciplino pri igri še naprej. In da te ne bodo prvi slabi dnevi vrgli iz tira, ter ti povzročili padec.

Na katere športe igraš?
Delaš analize tekem in izbor sam ali prejemaš zunanje informacije?
Igraš single ali igraš koliko parov na en listek?
Koliko listkov na dan?
Koliko % banke je vložek na posamezen listek in koliko % banke je celoten dnevni vložek?
Odigraš listek in pustiš izide ali se ščitiš pri določenih tekmah?

slananiki
Rookie

OdgovorNapisal/-a slananiki » 12 Mar 2015, 12:19

MaBiz napisal/-a:
slananiki napisal/-a:

lp

Pozdravljen.

Lep pozdrav

Zivjo,
hvala za odgovore.
Dobro kakor vidim nobene garancije od koder bi lahko vlagatelj v primeru izgube potegnil svoj vložek ni. Ampak ok.
Igranje od avgusta je relativno kratka doba, profiji ki igrajo 10+ let pravijo da vedno pride črna serija... zato pravim da je ta doba ki jo igraš kratka. Če bi 4 leta delal takšno povečanje banke kot v teh mesecih itd bi bilo lažje reči kako sigurna je zadeva. Ampak pri stavah ni sigurne zadeve verjemi!
To pišem zato, ker ti hočem dobro preden se začneš igrati z velikimi zneski tujih vlagateljev. Zato bodi vedno previden.

Čeprav ti čestitam in upam da boš imel disciplino pri igri še naprej. In da te ne bodo prvi slabi dnevi vrgli iz tira, ter ti povzročili padec.

Na katere športe igraš?
Delaš analize tekem in izbor sam ali prejemaš zunanje informacije?
Igraš single ali igraš koliko parov na en listek?
Koliko listkov na dan?
Koliko % banke je vložek na posamezen listek in koliko % banke je celoten dnevni vložek?
Odigraš listek in pustiš izide ali se ščitiš pri določenih tekmah?

Črna serija je že prišla a imam vpliv nanjo, da se ji umaknem. Kot sem že napisal, je bila v decembru slaba serija a se ni veliko poznalo na kapitalu. Igram samo SINGLE. Plačujem za zunanje informacije profesionalne analitike in mam vpliv ter vpogled v celotno statistiko, tako da se lažje odločam koga plačat v kaki seriji.

Procentualne vložke si preberi na moji spletni strani www.mark-picks.com pod zavihkom Kako začeti.

Za ostale podrobnosti bi raje, da se pomeniva pod zasebnim sporočilom ali pa se dogovoriva za termin, če si pripravljen za sodelovanje.

Lep pozdrav

audeamus
Rookie

OdgovorNapisal/-a audeamus » 12 Mar 2015, 15:35

Živijo,

Ker sem v zadnjem letu uspel z svojim poslom ti ponujam 50.000,00€, kar pomeni, da imaš vsoto ,ki ti je na voljo 1.500,00€ na stavni dogodek. Denar ti dam oz. posodim za obdobje enega meseca. V kolikor konec meseca nisi v plusu mi kriješ vso nastalo škodo + zamudne obresti? Za garancijo zahtevam stvar v vrednosti 100.000,00€.
V kolikor boš v +, ti ta denar posodim za obdobje enega leta.

Ali si mi pripravljen posredovati tvoje dosežke (morebitne stavne listke, PrinScrn od računov v spletnih igralnic z vplačanimi tipi,...)?

Skratka prosim zajedernat odgovor.

slananiki
Rookie

OdgovorNapisal/-a slananiki » 12 Mar 2015, 17:37

audeamus napisal/-a:Živijo,

Ker sem v zadnjem letu uspel z svojim poslom ti ponujam 50.000,00€, kar pomeni, da imaš vsoto ,ki ti je na voljo 1.500,00€ na stavni dogodek. Denar ti dam oz. posodim za obdobje enega meseca. V kolikor konec meseca nisi v plusu mi kriješ vso nastalo škodo + zamudne obresti? Za garancijo zahtevam stvar v vrednosti 100.000,00€.
V kolikor boš v +, ti ta denar posodim za obdobje enega leta.

Ali si mi pripravljen posredovati tvoje dosežke (morebitne stavne listke, PrinScrn od računov v spletnih igralnic z vplačanimi tipi,...)?

Skratka prosim zajedernat odgovor.

Žal pri tem gre za dolgoročno investiranje za obdobje 1 leta. Vsak človek ima neko asociacijo na besedo "športne stave", ker jih zanese in takoj razmišljajo o nekih listkih in podobnih stvareh. Jaz tega ne počnem na ta način. Denarja ne rabiš dati meni, saj lahko sam odpreš račun na stavnici in imaš denar na svojem računu ter ravnaš po mojih navodilih.

V kolikor si zainteresiran, te vabim, da se dogovoriva za kak sestanek, kjer se lahko podrobneje pogovoriva o teh zadevah. Sem reden študent, finančno neodvisen, star 21 let in verjamem v svoje besede, zato stojim za svojimi dosežki.

Sporoči odločitev.

audeamus
Rookie

OdgovorNapisal/-a audeamus » 13 Mar 2015, 08:17

Živijo,

To sploh nima veze, da lahko sam odprem račun in razpolagam z denarjem. Kar je bistvo je, da te jasno sprašujem ali garantiraš, da v primeru, da po tvojem navodilu naredim -, da mi pokriješ vse nastale stroške oz. škodo + zamudne obresti? In ja, tudi sam sem mnenja, da je potrebno več kakor mesec dni za nek sistem. Zato sem ti pa ponudil testni mesec in kasneje celo leto. Kot pravim, ti bi dajal neka navodila in ob morebitnem dobičku kasiral, nebi pa odgovarjal v primeru, da pride do velikih izgub. Sej vem, je precej strašljivo, če ti nekdo ponuja 1.500,00€ na stavo in jih moraš vrniti v primeru neuspeha. Moja prva asociacija ob besedi stava ni listek ampak bi rad kakršna koli dokazila o zneskih, ki si jih vplačeval in dobitkih, ki si jih prejel. Nekaj je imeti banko 200,00€ mesečno ali 50.000,00€
Na kratko povedano, ti ne garantiraš za morebitno izgubo oz. ne želiš prevzeti odgovornosti.

Ali si pripravljen dati kakšen PrintScrn za dokazila o vplačanih stavah? Glede na to, da praviš, da sistem igraš od avgusta me zanima kakšen je bil tvoj dejanski zaslužek? Prosim za dokazila

Lp

PS; denar ni problem v kolikor lahko garantiraš z kakšno stvarjo!

slananiki
Rookie

OdgovorNapisal/-a slananiki » 13 Mar 2015, 11:03

audeamus napisal/-a:Živijo,

To sploh nima veze, da lahko sam odprem račun in razpolagam z denarjem. Kar je bistvo je, da te jasno sprašujem ali garantiraš, da v primeru, da po tvojem navodilu naredim -, da mi pokriješ vse nastale stroške oz. škodo + zamudne obresti? In ja, tudi sam sem mnenja, da je potrebno več kakor mesec dni za nek sistem. Zato sem ti pa ponudil testni mesec in kasneje celo leto. Kot pravim, ti bi dajal neka navodila in ob morebitnem dobičku kasiral, nebi pa odgovarjal v primeru, da pride do velikih izgub. Sej vem, je precej strašljivo, če ti nekdo ponuja 1.500,00€ na stavo in jih moraš vrniti v primeru neuspeha. Moja prva asociacija ob besedi stava ni listek ampak bi rad kakršna koli dokazila o zneskih, ki si jih vplačeval in dobitkih, ki si jih prejel. Nekaj je imeti banko 200,00€ mesečno ali 50.000,00€
Na kratko povedano, ti ne garantiraš za morebitno izgubo oz. ne želiš prevzeti odgovornosti.

Ali si pripravljen dati kakšen PrintScrn za dokazila o vplačanih stavah? Glede na to, da praviš, da sistem igraš od avgusta me zanima kakšen je bil tvoj dejanski zaslužek? Prosim za dokazila

Lp

PS; denar ni problem v kolikor lahko garantiraš z kakšno stvarjo!

Jaz ti garantiram, da boš v roku 1 leta 100% naredil dobiček. Imam vse informacije, katere ti lahko osebno predstavim, da boš jih lažje razumel. Do zdaj je bil v 7 mescih samo 1 mesec negativen in še to za samo 5,2% izgube banke. Vsi ostali mesci so pozitivni. Tukaj ni vprašanja o dobičku, tako sem prepričan v celoten sistem. Jaz osebno ne gledam na banko v EUR pač pa v enotah, procentih, kar je tudi najpomembneje. Vsi skupaj delamo enako število enot profita in procentualno smo enako uspešni. Sodelovanje je prostovoljno, zato nevem zakaj bi prevzemal odgovornost? Če ne bi verjel v sistem in bil uspešen, potem ne bi vsega tega toliko javno izpostavljal.

Moj zaslužek je moja lastna stvar. Tukaj sem poslovno.

Največ kar ti lahko pokažem je print screen za zadnje tekme v februarju:

http://gyazo.com/107e461e01d8e2408091e2ae54637c55

Vidiš lahko, da je moj znesek na tekme 1.5% glede na banko in da se je banka povečala za 20,84% v februarju. Spodaj je v eurih tudi zapisano koliko je bilo vloženega skupaj v mescu in koliko profita je bilo v eur. V primeru, da se odločiš investirati tolikšen znesek, lahko tudi bolj previdno vstopiš v sistem z vložki 1%, po želji. Sam se pa držim sistema, ker je v vsem tem času pokazal, da je zelo varen in učinkovit.

Je pa v vsakem investiranju tudi nekaj rizika a tukaj je na koncu zmeraj profit.

Ta pogovor bi raje prenesel na mail ali kako drugače, kot pa tukaj javno.

Lep pozdrav

audeamus
Rookie

OdgovorNapisal/-a audeamus » 13 Mar 2015, 12:18

Pozdravljen,

Praviš, da mi garantiraš, da bom v enem letu naredil dobiček. Z čem mi garantiraš, da ga boš naredil oz. če vprašam drugače kaj bo če ga ne boš naredil, in boš naredil izgubo? Samo nameščena tekma je 100% stava, vse ostalo je daleč od tega. Kot pravim se strinjam, da če se igra je potrebno igrat z sistemom, vendar roko na srce govoriti o 100% povečanju banke oz. še večjem v kolikor želiš tudi sam kaj imeti od tega je ....

Rabim točne podatke ne neko kvazi sranje, ki si ga uspel pokazati. Da bom dovolj jasne kaj rabim; PrintScrn tvojega konta (bilo katere igralnice), kjer se bo točno videlo koliko imaš na kontu, koliko staviš na posamezne tekme, itd.
Podatek koliko časa se že ukvarjaš z stavami in koliko si dejansko v tem času zaslužil, lahko PC spletne banke kjer so vidna prenakazila iz kontov na tvoj osebni račun.
Če ponujaš neko stvar in te nekdo vpraša koliko točno vplačuješ na stavo ( me ne zanima v %) potem podaj podatek. Kot pravim je imeti banko 200,00€ povsem drugače kot pa 50.000,00€.
Lahko mi pišeš na zasebno pa mi posreduješ podatke katere potrebujem, da se bom lažje odločil ali si pravi za to. In ne, za morebitnega vlagatelja niso pomembni % ampak samo končni znesek, ki ga prejme po nekem določenem obdobju.

Lp

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov