Kaj najverjetneje (še) ne veste

Zanima nas kdo ste in kaj delate. Morda najdemo možnosti za sodelovanje.
Andro
Prispevkov: 2
Pridružen: 08 Avg 2016, 11:13

Kaj najverjetneje (še) ne veste

OdgovorNapisal/-a Andro » 08 Avg 2016, 11:40

Pozdravljeni,

podjetniki in podjetnice in vsi, ki to še nameravate postati. "Na mizi" je nekaj dodatnih virov informacij, ki vam jih želim predstaviti:

Spletna stran http://mojposlovnimodel.si/ je prevenstveno namenjena prenosu znanj s področja oblikovanja poslovnih modelov za posameznike, podjetja in organizacije. Verjetno ste že vsi slišali za kanvas in točno o tem teče beseda. Kaj je, čemu je namenjen, kako ga pravilno uporabljati in tako dalje. Seveda tudi razlike med osebnim kanvasom in kanvasom za podjetja. Na strani seveda še ne piše "vse o tem", vsekakor pa želimo, da bo pisalo čimveč. Če želite, se lahko prijavite na novice.

Vsi, ki se šele odločate za podjetništvo, pa na strani lahko najdete članke o tem, kako se bolje spoznati in ugotoviti, kaj vse bi lahko (poleg poklica, ki ga imate) lahko počeli.

Spletna stran ima svojo "dvojčico" tudi na FB, ki pa ni čisto enaka. Beseda teče na primer tudi o denarju in naših navadah v zvezi z njim. (Mimogrede: ste vedeli, da je neustrezno ravnanje z denarjem eden glavnih vzrokov za propad startupov...in najverjetneje samozaposlitev tudi). Do nje vas loči en klik: https://www.facebook.com/mojposlovnimodel/

Na FB pa je tudi skupina, namenjena vsem, ki želite izboljšati svoje zaposlitvene možnosti, želite zamenjati zaposlitev ali želite ali že samostojno opravljate dejavnost: https://www.facebook.com/groups/189681971418573/

Vabim vas, da s svojimi predlogi sodelujete pri ustvarjanju vsebin.

Lep pozdrav in veliko uspehov.
Andro Goblon
 

Andro
Prispevkov: 2
Pridružen: 08 Avg 2016, 11:13

Re: Kaj najverjetneje (še) ne veste

OdgovorNapisal/-a Andro » 01 Avg 2017, 22:55Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov